Tgrt Haber

Ajda Pekkan'ın hayatı film oluyor! Bomba isimle görüşülüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 Aralık 2023 13:27 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 13:27
Ajda Pekkan'ın hayatı film oluyor! Bomba isimle görüşülüyor

Yapımcılar Ajda Pekkan’ın hayatının film olması için harekete geçti. Sanatçının da sıcak baktığı proje için son olarak Aile dizisinde rol alan Ajda Pekkan düşünülüyor

Son olarak Kızılcık Şerbeti dizisine konuk olan Ajda Pekkan​'ın hayatı film​ oluyor. Pop Bizde sayfanın haberine göre, sanatçının sıcak baktığı proje için düşünülen isim ise Serenay Sarıkaya​ oldu. 

AJDA PEKKAN'INHAYATI FİLM OLUYOR

Yapımcılar Ajda Pekkan’ın hayatının film olması için harekete geçti. Sanatçının da sıcak baktığı iddia edilen proje için kulislerde Pekkan’ı oynayacak en güçlü adayın Serenay Sarıkaya olduğu konuşuluyor. 

Ajda Pekkan'ın hayatı film oluyor! Bomba isimle görüşülüyor

SERENYA SARIKAYA DAHA ÖNCE BERGEN​ İLE ANILIYORDU

Serenay Sarıkaya, 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen'in hayatının anlatıldığı filmde usta sanatçıyı oynayacak ilk isim olarak düşünülmüştü. Zamanlama uymadığı için filmin başrolünde Farah Zeynep Abdullah​ yer aldı. Sarıkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamda, "Birlikte yol aldığımız ekibin gayretle çalıştığını biliyorum ve filmi merak ediyorum. Yolları açık olsun. Eminim harika bir iş çıkarmışlardır" dedi. Güzel oyuncu, "İçinizde ukde kaldı mı?" sorusuna, "Bu işler biraz da kısmet işi. Gerçekten zamanlama tutmadı. Farah'a kısmetmiş. Hiç dert değil. Müthiş bir şey çıktığına eminim" cevabını verdi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...