Tgrt Haber

Ali Atay, finali olay olan Son Yaz dizisi hakkında ilk kez konuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 11:57 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 11:57

Ölümlü Dünya 2 ile gündemde olan Ali Atay, başrolünde yer aldığı ve finaliyle çok konuşulan Son Yaz dizisi hakkında ilk kez konuşarak, “Adamın karısı ölünce olmadı, hikaye taşınamadı.” dedi.

Başrolünde Ali Atay​, Funda Eryiğit​, Hafsanur Sancaktutan​ ve Alperen Duymaz’ın yer aldığı Son Yaz dizisi 26. bölümle final yapmasına rağmen, büyük bir hayran kitlesine sahip. Ali Atay, dizinin finaliyle ilgili ilk kez konuştu.

ALİ ATAY’DAN SON YAZ DİZİSİ YORUMU

Ali Atay Fox TV'de yayınlanan ve 26. bölümde final yapan dizisi Son Yaz hakkında, “''Adamın karısı ölünce olmadı, hikaye taşınamadı. Hastane süreçleri görebilirdik. Dizinin hem mekan değiştirmemesi gerekiyordu hem de Canan'ın ölmemesi gerekiyordu.'' dedi.

Ali Atay, finali olay olan Son Yaz dizisi hakkında ilk kez konuştu

SON YAZ DİZİSİ OYUNCULARI

Fox TV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Son Yaz, 2021 yılında 26. bölümü ile final yapmıştı. Bir mafya babasının oğlu ile bir savcının yollarının kesişmesi sonrasında ikilinin yaşadıklarını konu alan dizinin başrolünde Ali Atay Savcı Selim Kara'yı, Alperen Duymaz​ ise Akgün Gökalp Taşkın'ı, Hafsanur Sancaktutan Yağmur Kara ve Funda Eryiğit ise Canan Kara rolüyle ekranda yer aldı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...