Tgrt Haber

Düğün tarihi belirlendi… Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 11:05 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 11:40
Düğün tarihi belirlendi… Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor!

Kısa süre önce tanışan ve birlikteliklerini hızlıca resmiyete taşıyan ünlü oyuncu Alina Boz ve işletmeci Umut Evirgen çiftinden müjdeli haber geldi. Evlenme kararı alan ünlü çiftin iddiaya göre nikah tarihleri belli oldu.

Usta sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık beraberliğini noktaladıktan birkaç hafta sonra işletmeci Umut Evirgen’le sürpriz bir beraberlik yaşayan oyuncu Alina Boz’un düğün​ tarihi de belli oldu. Evirgen’den Paris’te evlenme teklifi alan Boz’un iddiaya göre ayakları yerden kesildi. 

Alina Boz ve Murat Evirgen'in düğün tarihleri belli oldu

15 KASIMDA NİKAH MASASINA OTURACAKLAR

4 yıl boyunca Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile beraber olan Alina Boz​, birlikteliğine son verdikten kısa süre sonra ünlü işletmeci Umut Evirgen​ ile birliktelik yaşamaya başladı. Bir buçuk aydır Umut Evirgen'le aşkı doludizgin devam eden Alina Boz, henüz ilişkilerinin başında evlilik kararı aldı. Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlüyle aşk yaşayan Umut Evirgen, Alina Boz'la evlilik kararı aldı. Günaydın'dan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, güzel oyuncu Alina Boz'a geçen ay gittikleri Paris'te evlilik teklifi etti. Alina Boz ise, 'Evet' yanıtını verdi.

İddialara göre; çift tatil dönüşü ailelerini bir araya getirdi ve kız isteme töreni gerçekleşti. Düğün tarihi de ortaya çıktı. Alina Boz ve Umut Evirgen 15 Kasım'da Boğaz'daki bir yalıda aile arasında düğün yapacak. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...