Tgrt Haber

Amerikalı oyuncu Alec Musser, hayatını kaybetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Ocak 2024 15:39 - Güncelleme : 15 Ocak 2024 15:39
Amerikalı oyuncu Alec Musser, hayatını kaybetti

Amerikalı oyuncu Alec Musser, 50 yaşında hayatını kaybetti. "Growns Ups" ile de tanınan sanatçının ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

I Wanna Be A Soap Star ve All My Children gibi yapımlarda rol alan Alec Musser, henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

ACI HABERİ NİŞANLISI PAYLAŞTI 

Musser'in Kaliforniya​'nın Del Mar kentindeki evinde 12 Ocak Cumartesi günü öldüğü belirtildi. Acı haberi ünlü üsmin nişanlısı verdi. Sosyal medyadan bir açıklama yapan Press "Hayatımın aşkına selam olsun. Seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim" dedi.

Amerikalı oyuncu Alec Musser, hayatını kaybetti

ALEC MUSSER KİMDİR?

Musser 2005 ile 2007 yılları arasında ABC'de yayınlanan All My Children adlı pembe diziyle tanınan Alec Musser, ayrıca Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider ve David Spade'in rol aldğı Growns Ups filminde de yer almıştı. Ünlü komedyen Adam Sandler da Musser'ın hayatını kaybetmesinin ardından bir mesaj yayınlayarak "Bu adamı sevdim, öldüğüne inanamıyorum. Ne komik ne harika ne iyi bir adamdı" yorumunda bulundu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...