Tgrt Haber

Artık Yunanistan’da yaşayacağı iddia ediliyordu! Demet Özdemir, Yunan DJ Sergio hakkında ilk kez konuştu…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
10 Eylül 2023 09:40 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 10:13
Artık Yunanistan’da yaşayacağı iddia ediliyordu! Demet Özdemir, Yunan DJ Sergio hakkında ilk kez konuştu…

Yunanistan’dan ev alan ve artık orada yaşayacağı ileri sürülen ünlü oyuncu Demet Özdemir, Sergio adında Yunan bir DJ ile anılıyordu. Özdemir, DJ Sergio hakkında merak edileni ilk kez cevapladı.

Şarkıcı Oğuzhan Koç​ ile geçtiğimiz nisan ayında ayrılan oyuncu Demet Özdemir, teselliyi Yunanistan’da bulmuştu. Tatil amaçlı gittiği Yunanistan’ın Atina​ şehrinden ev satın alan Özdemir’in artık bu ülkede yaşayacağı iddialar arasındaydı. Ünlü oyuncu tüm bu iddiaları cevapladı.

“TÜRKİYE’Yİ TERK ETME GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK”

Demet Özdemir, "Yunanistan'dan ev almanız 'ülkeye artık eskisi gibi gelmeyecek' şeklinde yorumlandı. Düşünceleriniz neler?" sorusuna "Türkiye'yi terk etme gibi bir düşüncem yok. Öyle bir şey olur mu hiç! Ülkemi çok seviyorum. Bütün sosyal çevrem, arkadaşlarım, işim gücüm burada. O bir şakaydı" diyen Özdemir devamında ise "Bütün hayranlarım 'Artık Türkiye​'ye dönmeyecek' şeklinde yorumlar yapınca ben de bir şaka yapmak istedim. Yazılı bir şaka olduğu için çok anlaşılmadı galiba" şeklinde cevap verdi.

Demet Özdemir, DJ Sergio ile beraber olduğu iddialarına ise "Çok arkadaş edindim orada, hayatımda kimse yok" dedi.

Artık Yunanistan’da yaşayacağı iddia ediliyordu! Demet Özdemir, Yunan DJ Sergio hakkında ilk kez konuştu…

İZLERİ SİLMEK İÇİN 500 BİN LİRA HARCADI

Sabah’tan derlenen bilgiye göre; Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yaşadığı anılardan kurtulmak için harekete geçti. Geçmişin izlerini silmek isteyen ünlü oyuncu, Zekeriyaköy'deki evini de baştan aşağı tadilata soktu. Oyuncunun baştan aşağı yenilediği bu evi için ise 500 bin TL masraf yaptığı öğrenildi. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...