Tgrt Haber

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’dan ayrılık iddialarına jet hızıyla cevap geldi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Nisan 2023 10:27 - Güncelleme : 30 Nisan 2023 11:46
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’dan ayrılık iddialarına jet hızıyla cevap geldi!

Arzum Onan, 27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ ile çıkan ayrılık iddialarını kesin bir dille yalanladı. Çıkan haberlere çok üzüldüğünü belirten Arzum Onan; "Sevgimiz, saygımız ve ailemizin durduğu yer asla değişmez" ifadelerini kullandı.

Ünlü dünyasının örnek çifti olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan​'ın 27 yıllık evliliklerinde çatırtı sesleri duyuldu. Yıllardır destansı sevgileriyle bilinen çiftin ayrılık​ iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialar sonrası sevilen çiftten cevap gecikmedi. Aslantuğ ve Onan art arda paylaşımlarda bulundu.

İLK AÇIKLAMA ARZUM ONAN’DAN GELDİ

Haberler.com’dan aktarılanlara göre; Türkiye İşçi Partisi Muğla 1. sıra milletvekili adayı olarak açıklanan Mehmet Aslantuğ​ ve geçtiğimiz günlerde bir markanın reklam yüzü olan Arzum Onan'ın boşanacağı iddiası, sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasına girdi. Söylentilerin ardından ilk açıklama Arzum Onan'dan geldi. Sessizliğini bozan Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile olan fotoğrafını paylaştı. İddiaları yalanlayan Onan, ilişkilerinin yorgunluktan geçtiğini belirtti.

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’dan ayrılık iddialarına jet hızıyla cevap geldi!

"İLİŞKİMİZ BİR YORGUNLUKTAN GEÇİYOR"

Onan şunları söyledi: "Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil 'psikolojik şiddet', her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla haketmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez" ifadelerini kullandı.

ASLANTUĞ: HER ŞEY İÇİN MİNNETTARIM

Eşinin paylaşımına yorum yapan Aslantuğ ise "Erkeksiniz; ya da kadın, elinizi tutan da kadın; ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...