Tgrt Haber

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'dan yıkan haber! Kimse bunu beklemiyordu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 Nisan 2023 10:32 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 12:08
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'dan yıkan haber! Kimse bunu beklemiyordu

Sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Arzun Onan ve Mehmet Aslantuğ'un evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı iddiası sosyal medyayı salladı.

Sanat dünyasında bir boşanma​ iddiası daha. Örnek çift olarak gösterilen, birbirlerine sevgilerini her zaman dile getiren Arzum Onan​ ve Mehmet Aslantuğ​ çiftinden sevenlerini üzecek haber geldi. 

ÖRNEK ÇİFTTEN BOŞANMA​ İDDİASI!

Günaydın'dan Sonat Bahar'ın haberine göre; Türkiye İşçi Partisi​ (TİP) Muğla 1. sıra milletvekili adayı olarak açıklanan Mehmet Aslantuğ​ ile 27 yıllık eşi Arzun Onan'ın  son dönemde evliliklerinde problemler yaşadığı belirtildi. Yakın çevresine psikolojik şiddet gördüğünü söylenen Arzum Onan​'ın aralık ayında Caddebostan​'da yaşadıkları evden ayrılıp Göktürk'e yerleştiği ve boşanma​ davası açtığı iddia edildi.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'dan yıkan haber! Kimse bunu beklemiyordu

27 YILDIR ÖRNEK ÇİFTTEN ÜZEN HABER! 

1996 yılında evlenen Mehmet Aslantuğ​ ve Arzum Onan​ çifti 27 yıldır örnek çift olarak gösteriliyor. Evliliklerini gözlerinden uzak sürdüren çift hakkında boşanma​ iddiası ortaya atıldı. Arzun Onan Mart ayında eşi ile ilgili, "Bugüne kadar sergilediğin duruş, verdiğin kararlar ve hayata kattığın tüm değerler için… seninle gurur duyuyorum.." paylaşımında bulundu. Çiftin Can adında bir çocukları bulunuyor. 

 
 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...