Tgrt Haber

Bade İşçil isyan ettiren görüntü sonrası çılgına döndü! Ateş püskürdü

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 May 2023 10:57 - Güncelleme : 02 May 2023 11:28
Bade İşçil isyan ettiren görüntü sonrası çılgına döndü! Ateş püskürdü

Önceki gün köpeğiyle Boğaz’da yürüyüşe çıkan ünlü oyuncu Bade İşçil, etraftaki çöp yığınlarını görünce çileden çıktı. Etrafa saçılan atıkları elleriyle toplayan oyuncu, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Köpeğiyle Boğaz kıyısında yürüyüşe çıkan Bade İşçil, 10 kilometre adım attı. Yürüdüğü yol boyunca çöplerle karşılaşan Bade İşçil, “Böyle bir şey olamaz.

“NE OLUR ÇÖPÜNÜZE SAHİP ÇIKIN''

Takvim'den aktarılanlara göre; Güzel oyuncu, karşılaştığı manzara karşısında sinirlendi. Etrafa bırakılan çöpler ve balık tutanların bıraktığı kancalı misinaları görünce kendini tutamayan oyuncu, Instagram hesabından paylaşım yaparak kirliliğe sitem etti. Deniz kenarına bırakılan çöplerin fotoğrafını yayınlayarak, ''İstanbul Boğazı harika. Hafta sonu hava da güzel olunca tıklım tıklım oluyor. Hakkımızdır Boğaz havası almak, keyifle manzarayı seyretmek, yürümek, koşmak, balık tutmak. Ama ne olur çöpünüze sahip çıkın'' ifadelerini kullandı.

Bade İşçil isyan ettiren görüntü sonrası çılgına döndü! Ateş püskürdü

“HEPİNİZİN PİSLİĞİNİ TEMİZLEMEYE ÇALIŞAN DA BİR İNSAN”

Paylaşımlarına devam eden İşçil, ''Bu atılan çöpler denize, yollara savruluyor. Hepinizin pisliğini temizlemeye çalışan da bir insan. O da bir vatandaş'' sitemini sürdürdü. Yürüyüş yaparken karşısına çıkan kancalı misinaları toplayarak örnek bir davranışa imza atan oyuncu, "Hele ki balık tutan arkadaşlardan rica ediyorum, ne olur dolanan kancalı misinalarınızı, çöpe bile atarken paketlemeniz gerekirken, yollara atmayın. Ben bugün yol boyunca toplayıp çöpe attım'' dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...