Tgrt Haber

3 maymunu oynayan Neslihan Atagül, seyircinin sorusuyla çileden çıktı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 May 2023 08:59 - Güncelleme : 02 May 2023 10:44
3 maymunu oynayan Neslihan Atagül, seyircinin sorusuyla çileden çıktı!

Günlerdir medyanın gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, çıkan tüm iddiaları umursamadan Formula 1 yarışını izlemek için Azerbaycan’nın başkenti Bakü’ye gitti. Bakü Üniversitesi’nde söyleşiye katılan çifte bir izleyicinin yönelttiği soru Neslihan Atagül’ü çileden çıkardı.

TGRT Haber’den Burcunur Yılmaz’ın derlemesine göre; 7 yıldır evli olan Kadir Doğulu​ ve Neslihan Atagül​ çiftinin çıkan son haberlerin ardından mutluluk pozları vermesi sosyal medyada şok etkisi yapmıştı. Doğulu’nun gittiği eğlence mekânında kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesi ve farklı kadınlarla imam nikahlı olduğu iddiaları üzerine gözler Neslihan Atagül’e çevrilmiş ve boşanacakları düşünülmüştü. Ancak ünlü çift, evliliklerinde sorun yaşamadıklarını ele ele görüntü vererek ortaya koydu ve birlikte yurt dışına çıktı.

''GÖRDÜĞÜNE NEDEN İNANMIYORSUN?''

Çıkan haberlerin ardından Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye Formula 1​ yarışlarını izlemek için giden ünlü çift Bakü​ Üniversitesi'nde bir söyleşiye katıldı. Çift, söyleşide gelen bir soru üzerine gergin anlar yaşadı. Bir seyircinin Kadir Doğulu hakkındaki iddiaları sorması üzerine Atagül "Mesela bunu mu merak ediyorsunuz? Gördüğüne neden inanmıyorsun mesela?” dedi. Sonrasında Kadir Doğulu söze karıştı.

3 maymunu oynayan Neslihan Atagül, seyircinin sorusuyla çileden çıktı!

KADİR DOĞULU’NUN CEVABI KİMSE TARAFINDAN ANLAŞILMADI

Kadir Doğulu’nun karmaşık cümlelerle verdiği şu cevabı sosyal medyada alay konusu oldu: "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçen hafta Kadir Doğulu'nun gittiği eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerden sonra Birsen Altuntaş'a açıklama yapan Doğulu, "Sosyal medya ilgi alanım değil" diyen Doğulu, mekanda sohbet ettiği genç kadınla ilgili görüntülere "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok" derken Neslihan Atagül de "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...