Tgrt Haber

Bağıra bağıra Galatasaray’a hakaret etmişti! Ertan Saban'dan flaş açıklama geldi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 May 2023 09:55 - Güncelleme : 02 May 2023 10:57

Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizisindeki Sadi Payaslı rolüyle son dönemde popülaritesi yükselen oyuncu Ertan Saban’ın Beşiktaş Galatasaray derbisi sonrası çarpıcı görüntüleri ortaya çıktı. Maç sonunda Galatasaray'a yönelik küfürlü tezahüratta bulunan Ertan Saban’ın sosyal medyaya düşen görüntüleri tepki toplamıştı. Bunun üzerine oyuncudan bir açıklama geldi.

Oyuncu Ertan Saban’ın Beşiktaş-Galatasaray maçını izledikten sonraki yakışıksız sözleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüş, kullanıcılar o sözlere tepki göstermişti. Maç sonrası Galatasaray’a yönelik küfürler savuran Saban, dün sosyal medya hesabından Galatasaray​ camiasından ve taraftarlardan özür diledi.

Bağıra bağıra Galatasaray’a hakaret etmişti! Ertan Saban'dan flaş açıklama geldi!

“KUTLAMANIN HARARETİYLE SÖYLENMİŞ BİR CÜMLEYDİ”

TGRT Haber’den derlenen bilgiye göre; Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi Payaslı rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başrol oyuncusu Ertan Saban, Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası küfürlü tezahüratta bulunduğu görüntüler nedeniyle tepki çekmişti. Saban’ın maç sonunda Galatasaray'a yönelik küfürlü tezahüratta bulunduğu görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü oyuncu ayyuka çıkan tepkiler sonrası sosyal medya hesabından şu sözlerle özür diledi: "Galatasaray camiasını ve özelikle taraftarlarını kırdığım için tüm samimiyetimle özür dilerim. Maç sonrası kutlamanın hararetiyle söylenmiş bir cümleydi benimkisi. Tüm samimiyetimle özür dilerim"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...