Tgrt Haber

Bu sene ödül alamayan Reynmen eski ödülünü çöpe attı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
04 Aralık 2023 09:08 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 09:53

Dün akşam gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödül alamayan şarkıcı Reynmen, önceki yıl aldığı ödülü çöpe attı.

Birçok oyuncu ve sarkıcının katılımıyla gerçekleşen Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Dün akşam ödül alamayan şarkıcıReynmen​, 2020 yılında aldığı ödülü çöpe atmasıyla tepki çekti.

REYNMEN ÖDÜLÜNÜ ÇÖPE ATTI 

Şarkıcı Reynmen, dün akşam herhangi bir ödüle layık görülmesinin ardından 2020 yılında aldığı Altın Kelebek Ödülü’nü çöpe attı. O anları sosyal medya hesabından kahkaha emojisiyle paylaşan şarkıcıya tepkiler çığ gibi büyüdü.

Bu sene ödül alamayan Reynmen eski ödülünü çöpe attı

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ 

Ödülü çöpe attığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Reynmen, tepki çekti. Şarkıcıya, “Maalesef yaptığı terbiyesizlik, hiç saygı yok”, “Şöhreti kaldıramayan bir gencimiz”, “Her yıl kendisine verilmesini beklemiyordu herhalde” gibi yorumlar yağdı.

REYNMEN KİMDİR?

6 Aralık 1995 doğumlu Reynmen (Yusuf Aktaş), YouTube​'da paylaştığı videolar ile tanındı. Aktaş'ın YouTube kanalı, Mayıs 2023 verilerine göre en çok abonesi olan 25. Türk YouTube kanalıdır. 2019 yılının Ocak ayında "Derdim Olsun" adlı şarkı ile Türkiye çapında büyük yankı uyandırdı. Daha sonra 2019 yazında "Ela" adlı müzik videosu ile Türkiye'nin en çok izlenen videoları arasına girdi.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...