Tgrt Haber

Burak Özçivit'in o eski halinden eser kalmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
05 Temmuz 2024 09:20 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 09:34
Burak Özçivit'in o eski halinden eser kalmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Oyuncu Burak Özçivit ailesiyle birlikte Bodrum'daki evinde görüntülendi. Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit, aldığı kilolarla sosyal medyanın diline düştü.

Kuruluş Osman dizisiyle ekranda olan Burak Özçivit, yeni aldığı aldığı Bodrum​'daki evinde görüntülendi. Kilolu haliyle dikkat çeken oyuncu, sosyal medyada gündem oldu. 

BURAK ÖZÇİVİT, SON GÖRÜNÜTÜSÜYLE ÇOK KONUŞULDU 

Aramızda Kalmasın'ın özel haberine göre, Burak Özçivit Bodrum'daki evinde görüntülendi, aldığı kilolarla dikkat çeken ünlü ismin kısa süredeki değişimi dikkat çekti. Çağatay Ulusoy​'un ardından Burak Özçivit de kilo almış haliyle gözüktü. 

Burak Özçivit'in o eski halinden eser kalmadı! Hep kadınlar mı eleştirilecek - 1. Resim

Çağatay Ulusoy da geçtiğimiz yaz aldığı kilolarla günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyada Burak Özçivit ile ilgili, "Çağatay’dan sonra Burak da kilo almış”, Göbekli Burak Özçivit”, “Ters açı” gibi yorumlar yapıldı. 

Burak Özçivit'in o eski halinden eser kalmadı! Hep kadınlar mı eleştirilecek - 2. Resim

Burak Özçivit'in o eski halinden eser kalmadı! Hep kadınlar mı eleştirilecek - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...