Tgrt Haber

Bu görüntüler çok konuşulacak! Melis Sezen’in kendinden 15 yaş büyük iş insanıyla beraberliği ortaya çıktı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Nisan 2023 12:42 - Güncelleme : 30 Nisan 2023 14:04
Bu görüntüler çok konuşulacak! Melis Sezen’in kendinden 15 yaş büyük iş insanıyla beraberliği ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran 26 yaşındaki oyuncu Melis Sezen, dün akşam iş insanı Atilla Bingöl ile bir eğlence mekânında samimi görüntüler verdi. Aralarında 15 yaş fark olan ikili Erol Köse’nin iddiasına göre birlikteliklerini ilan etti.

Yapımcı ve yorumcu Erol Köse’den aktarılan bilgiye göre; Sadakatsiz​ dizisindeki rolüyle tanınan genç oyuncu​ Melis Sözen, 42 yaşındaki iş insanı​ Atilla Bingöl ile birlikteliğe başladı. İkili bir mekânda eğlenirken Erol Köse’nin yanlarına gidip sohbet etmesiyle ortaya çıkan birlikteliklerinin ne zaman ve nasıl başladığı bilinmiyor.

“ÇOK MUTLULAR VE KIZIMIZ ÇOK MÜTEVAZİ”

Sadakatsiz dizisindeki Derin rolüyle tanınan ünlü oyuncu Melis Sözen’in kendisinden 15 yaş büyük iş insanı Atilla Bingöl ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Bir eğlence mekânında Erol Köse tarafından görüntülenen ikilinin son derece mutlu halleri objektiflere yansıdı. Melis Sözen tarafından henüz bir açıklama gelmezken ünlü yapımcı Erol Köse, çifte şu sözlerle mutluluklar diledi: “Kariyerinin zirvesinde güzeller güzeli prenses ile iş insanı ve işletmeci Atilla Bingöl, büyük aşk yaşıyor yanlarına gittim konuştum çok mutlular ve kızımız çok mütevazı ve candan, erkek tarafı benim can dostum adam gibi adam ve çok yakışıyorlar, e magazincilik var ruhumuzda yanlarından olmasa da oturduğum yerden çekim yaptım rencide etmeden eğlencelerini bozmadan”

Bu görüntüler çok konuşulacak! Melis Sezen’in kendinden 15 yaş büyük iş insanıyla beraberliği ortaya çıktı!

MELİS SEZEN KİMDİR?

Melis Sezen, 1997 doğumlu olan Melis Sezen Arnavut göçmeni. İstanbul’da dünyaya gelen Sezen, Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü mezunu. Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve ardından Siyah İnci dizisinde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'la birlikte rol almıştır. Melis Sezen, Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırmıştır. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde başrol karakter olan "Nazan" karakterini oynadı. Ünlü isim Leke ve Sevgili Geçmiş dizilerinde başrol oldu ve Sadakatsiz dizisinde Derin karakterinde rol aldı. Rol aldığı filmler arasında Bizim İçin Şampiyon, Dünya Hali, Mucize 2 Aşk da bulunuyor.

Bu görüntüler çok konuşulacak! Melis Sezen’in kendinden 15 yaş büyük iş insanıyla beraberliği ortaya çıktı!

ATİLLA BİNGÖL KİMDİR?

Atilla Bingöl, 18 Kasım 1981'de İzmir'de dünyaya geldi. Atilla Bingöl, iş hayatına 2000 yılında başladı. 2016 yılında bugün çok bilinen bir restoranı kuran Atilla Bingöl, 2020'de akıllı mutfaklara yönelik bir zinciri hayata geçirdi. Atilla Bingöl bir lojistik firmasının da kurucusudur.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
dahi30 Nisan 2023 19:56

hadibakalım

Sonraki Haber Yükleniyor...