Tgrt Haber

Gül Sunal'dan duygulandıran yıldönümü paylaşımı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 May 2023 09:40 - Güncelleme : 01 May 2023 10:48
Gül Sunal'dan duygulandıran yıldönümü paylaşımı!

Türk sinemasının efsane ustalarından Kemal Sunal’ın ölümünün üzerinden 23 yıl geçti. Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal evlilik yıldönümlerinin 48’inci yılını duygusal bir paylaşımla kutladı.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, evlilik yıldönümünde sosyal medya​ hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Usta oyuncunun eşi, "Elbet bir gün buluşacağız. Bu böyle yarım kalmayacak" mesajını sevenleriyle paylaştı.

“ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ. BU BÖYLE YARIM KALMAYACAK”

Sabah Gazetesi’nden derlenen bilgiye göre; 2000 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Kemal Sunal​ ile evliliğinin 48'inci yılını kutladı. Duygusal bir yazı kaleme alan Gül Sunal, "Elbet bir gün buluşacağız. Bu böyle yarım kalmayacak" mesajını paylaştı. Gül Sunal, 1975'te evlendiği ve 3 Temmuz 2000'de ani bir şekilde kaybettiği eşi Kemal Sunal'ı evlilik yıl dönümlerinde andı.

Gül Sunal'dan duygulandıran yıldönümü paylaşımı!

66 yaşındaki Gül Sunal, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Tanıştığımız günlerde popüler olan şarkı bizim şarkımız oldu. Kemal İstanbul'da ben Ankara’da... Elbet bir gün buluşacağız... Bu böyle yarım kalmayacak. Ben hala o şarkıyı söylüyorum. 30 Nisan 1975... Saat 13.15" mesajını yazdı.  Öte yandan Kemal Sunal ile evliliğinden Ali adında bir oğlu ve Ezo adında bir kızı bulunan Gül Sunal, eşi hakkında merak edilenleri "Kemal, Hadi Gel Bi Kahve İçelim" kitabında kaleme aldı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...