Tgrt Haber

Bir zamanların ünlü şarkıcısı çorbacıda sahne aldı: Görenler gözlerine inanamadı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
17 Ağustos 2023 13:22 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 15:18

Bir çorbacıda sahne alırken görüntülenen 70’lerin ünlü şarkıcısı Gülden Karaböcek, sosyal medyada gündem oldu. Bir dönemin önemli aranan şarkıcılarından Karaböcek’i görenler gözlerine inanamadı!

Gerçek adı Saniye Gülden Göktürk olan ve şarkıcı​ Neşe Karaböcek’in kardeşi olan Gülden Karaböcek bir döneme damga vurmuştu. Hüzün Kraliçesi olarak bilinen Gülden Karaböcek son haliyle gündem oldu. Sanatçıyı son görüntüsü hayranlarını hayli üzerken çorbacıda sahne almasına sosyal medyadan eleştiri geldi.

Bir zamanların ünlü şarkıcısı çorbacıda sahne aldı: Görenler gözlerine inanamadı!

HAYRANLARI TARAFINDAN ÜZÜNTÜYLE KARŞILANDI

“Sürünüyorum”, “Kırılsın Ellerim” ve "Dilek Taşı" gibi şarkılarla bir dönemin aranan sanaçılarından Gülden Karaböcek, bir çorbacıda sahne aldı. 69 yaşındaki sanatçının çorbacıda şarkı söylerken çekilen videosu sosyal medyada dolaşırken, hayranları tarafından da üzüntüyle karşılandı. Zaman zaman sosyal medyayı da kullanan şarkıcının sahne aldığı çorbacının camında gençlik resimlerinin de olması dikkat çekti.

Şarkıcı bir süre önce 1984'te Barış Manço, Ferdi Tayfur ve Belkıs Akkale ile yer aldığı fotoğrafını sosyal medya hesabından yayımlayarak beğeni almıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...