Tgrt Haber

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ, yine aynı projede! Çekimler yakında başlıyor…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
17 Ağustos 2023 11:55 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 13:22
Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ, yine aynı projede! Çekimler yakında başlıyor…

Geçtiğimiz sezon ‘Aile’ dizisiyle beraber kamera karşısına çıkan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ, yine aynı projede bir araya geliyor. Bir reklam projesinde yer alacak olan ünlü ikilinin çekimleri yeniden başlıyor…

Geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarından yayınlanan Aile dizisinde başrolü paylaşan Serenay Sarıkaya​ ve Kıvanç Tatlıtuğ​, bu defa da jean reklamı için beraber kamera karşısına geçecek. Rol aldıkları dizide büyük bir uyum yakalayan ikilinin, reklam filmi çekimlerine yakında Beykoz​ ve Volkswagen Arena’da başlayacağı öğrenildi. 

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ, yine aynı projede! Çekimler yakında başlıyor…

REKLAM FİLMİNDE BİR ARAYA GELECEKLER

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Eylül ayında dizinin 2. sezon çekimlerine başlayacak olan ikili öncesinde yıllardır marka yüzü oldukları ünlü giyim markasının reklamı için buluşacak.

 Sarıkaya ve Tatlıtuğ, Beykoz ve Volkswagen Arena‘da reklam filminin çekimleri için kamera karşısına geçecek.  “Aile” dizisindeki aşk dolu sahneleri ekran tarihine geçecek kadar özel olan ülkemizin en güzel ve en yakışıklı oyuncularının başında gelen iki star ismin, reklam filmi şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...