Tgrt Haber

Cengiz Kurtoğlu, Cumhurbaşkanına yaptığı sürprizini anlattı! ‘Dostluğumuz 40 yılı buluyor’

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 May 2023 11:48 - Güncelleme : 16 May 2023 13:59
Cengiz Kurtoğlu, Cumhurbaşkanına yaptığı sürprizini anlattı! ‘Dostluğumuz 40 yılı buluyor’

"Duyanlara Duymayanlara" isimli dillere pelesenk olan şarkısını AK Parti seçim mitinglerinde kullanan usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, yaptığı açıklamada "Benim cumhurbaşkanımla birlikteliğim yaklaşık kırk yılı buluyor. Haberi olmadan sürpriz yaptık, kendisi de mutlu oldu" dedi.

TV100'den derlenen bilgiye göre;Cengiz Kurtoğlu​'nun dillerden düşmeyen "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını AK Parti​ Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde okuyarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'a sürpriz yapmıştı. Şarkısı seçim mitinglerinde kullanılan Kurtoğlu, TV100 Seçim Özel programına telefonla bağlanarak konuyla ilgili konuştu.

Cengiz Kurtoğlu, Cumhurbaşkanına yaptığı sürprizini anlattı! ‘Dostluğumuz 40 yılı buluyor’

"CUMHURBAŞKANIYLA BİRLİKTELİĞİM KIRK YILI BULUYOR"

Şarkısının kullanılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Cengiz Kurtoğlu, "Seçim çalışmaları başladığı günden beri çok gururlandım. Sayın cumhurbaşkanımın böyle bir konudan haberi yoktu. İstanbul Gençlik buluşmasında ona sürpriz yaptık. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle güneyli hepimiz bu ülkede kardeş olduğunu ifade etmek istiyorum. Benim cumhurbaşkanımla birlikteliğim yaklaşık kırk yılı buluyor. Haberi olmadan sürpriz yaptık, kendisi de mutlu oldu" şeklinde konuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...