Tgrt Haber

Seçim sonuçlarını beğenmeyip vatandaşa hakaret eden Zeynep Beşerler’e soruşturma!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 May 2023 10:20 - Güncelleme : 16 May 2023 11:14
Seçim sonuçlarını beğenmeyip vatandaşa hakaret eden Zeynep Beşerler’e soruşturma!

Seçim sonuçları ve deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik sosyal medya hesabından hakaret içerikli paylaşımda bulunan oyuncu Zeynep Beşerler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

TGRT Haber’den Burcu Nur Yılmaz’ın haberine göre; 14 Mayıs Pazar günü henüz oy sayımı yapılırken çıkan sonuçlara sinirlenen oyuncu Zeynep Beşerler, "Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla, yazık" ifadeleriyle sosyal medya​ hesabı Twitter’den vatandaşlara hakaret​ etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı​ ise provokatif paylaşım yapanlarla Beşerler ile ilgili resen soruşturma başlattı.

PROVOKATİF PAYLAŞIMLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada "14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine ilişkin seçim ve seçim sonuçları ile ilgili ve ayrıca deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik sosyal medya hesapları yolu ile, kamuoyunda yanıltıcı, gerçek dışı ve yanlış algı oluşturacak nitelikte kamu düzenini ve kamu barışını bozmaya yönelik gerçeğe aykırı bilgileri paylaşmak suretiyle alenen yayan, provokatif paylaşımlar yapan sosyal medya hesapları ile ilgili olarak resen soruşturma başlatılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Seçim sonuçlarını beğenmeyip vatandaşa hakaret eden Zeynep Beşerler’e soruşturma!

"BU ÜLKE İÇİN BU KADAR GERİZEKALI FAZLA"

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan kişiler arasında oyuncu Zeynep Beşerler'in de bulunduğu belirtildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen isimler arasında yer alan Beşerler, sandıktan çıkan sonuçtan memnun olmayınca Twitter hesabından paylaşım yaparak "Bu ülke için bu kadar gerizekalı çok fazla. Yazık..." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...