Tgrt Haber

Seren Serengil depremde kayınvalidesini kaybetti, nasıl öldüğünü anlattı: Anneciğine saracak kefeni zor buldu Tohma!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2023 09:45 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 11:28
Seren Serengil depremde kayınvalidesini kaybetti, nasıl öldüğünü anlattı: Anneciğine saracak kefeni zor buldu Tohma!

Ünlü sunucu Seren Serengil’in uzun bir süredir beraber olduğu erkek arkadaşı Mustafa Tohma’nın annesi depremde hayatını kaybetti. Mustafa Tohma’nın Hatay’da yaşayan ailesi deprem esnasında enkaz altında kaldı. Tohma’nın babası enkazdan sağ kurtarılırken annesi hayatını kaybetti. Serengil acı haberi sosyal medya hesabından “Canım meleğim, Tohma'mın biricik annesini kaybettik” diye duyurdu.

7,7 büyüklüğündeki depremle sarsılan Kahramanmaraş​ merkezli depremGaziantep​, Hatay​, Malatya​, Adana, Osmaniye başta olmak üzere 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. 3’üncü gününde 6 bine yakın ölümün olduğu felakette bilanço gün geçtikçe ağırlaşıyor. Ünlü sunucu Seren Serengil ve 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı da büyük afetten etkilenenlerden oldu. Serengil’in hayat arkadaşım dediği Mustafa Tohma’nın Hatay’da yaşayan annesi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Üzüntüsünü sosyal medya hesabından dile getiren Serengil, kayınvalidesinin nasıl öldüğünü anlattı. Serengil, “Üstüne kolon düşmüş kafasını çarpmış. İç kanamadan gitti” ifadelerini kullandı.

“TARİFSİZ ÜZGÜNÜM”

Serengil, Tohma'nın annesiyle çektirdiği fotoğrafı Instagram'dan paylaşarak, "Canım meleğim, Tohma'mın biricik annesini kaybettik. Bu sabah Hatay depreminde evleri çökmüş göçük altında kalmışlardı. Enkazdan babası kurtarıldı ama maalesef melek annesi dayanamadı tarifsiz üzgünüm. Allah başta hayat arkadaşım Tohma'mın ailesine ve depremde yakınlarını kaybeden herkese Allah rahmet eylesin acım sonsuz. Allah Tohma'ma ailesine ve herkese sabır versin" diye yazdı. 

Seren Serengil depremde kayınvalidesini kaybetti, nasıl öldüğünü anlattı: Anneciğine saracak kefeni zor buldu Tohma!

“DAHA FAZLA DAYANAMADI İÇ KANAMADAN GİTTİ”

Serengil, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: "Hatay'da taş üstünde taş kalmadı. Kurtarılmayı bekleyen binlerce insan var. Bir de enkazın altında saatlerce bekleyip buna daha fazla dayanamayıp hayata gözlerini yumanlar var. Onlardan biriside tohmamın melek annesiydi hepsinin mekanı cennet olsun üstüne kolon düşmüş kafasını çarpmış 8 saat boyunca bekledi iyiyim ayağım ağrıyor dedi ama daha fazla dayanmadı iç kanamadan gitti Yine gülümseyerek... Nasıl tarifsiz bir acı anlatamam.. babası şükür hayatta ama o da zor yürüyor bir dakika bile yanından ayırmadığı 35 yıllık hayat arkadaşını kaybettiği için sürekli ağlıyor. Bu sabah anne defnedilip İstanbul'a yola çıkılacak.. Maalesef naaşı morgta değil yüzlercesi gibi dışarıda duruyor anneciğine saracak kefeni zor buldu tohma.. Duasını okuyacak hoca yok mezarını kazacak kürek yok...Geceyi can dostumuz Serdar Özen ile birlikte şehrin hemen dışında bir parke mağazasında naylonun üstünde yerde yatarak geçiriyorlar sabah annesini defnedip babasını alıp buraya gelecekler. Yaşadıkları şehri evlerini topraklarını anılarını kaybettiklerini geride bırakarak.. Hayat arkadaşım bana çok baktı çok sarıp sarmaladı birde benim yüzümden çok kırıp döktüler onu hiç hak etmediği halde. Şimdi sıra bende.. beraber saracağız yaraları.. Beraber iyileşeceğiz. Çok zor ama üstesinden hep geldik yine geleceğiz."

Seren Serengil depremde kayınvalidesini kaybetti, nasıl öldüğünü anlattı: Anneciğine saracak kefeni zor buldu Tohma!

GÖZYAŞLARI İÇİNDE YARDIM İSTEMİŞTİ

Gözyaşları içinde bir video yayınlayan Mustafa Rahman Tohma ise "Acilen Hatay'a yardım ve destek istiyoruz. Ailelerimiz içeride sıkıştı. Acilen çevre illerden destek istiyoruz. Lütfen... AFAD, belediyeler, valilikler lütfen... Ailelerimiz sıkıştı, çıkamıyorlar. Destek istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...