Tgrt Haber

Depremzedeler için kolları sıvayan Hadise, Hollanda’da yardım topladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
17 Şubat 2023 09:29 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 10:21
Depremzedeler için kolları sıvayan Hadise, Hollanda’da yardım topladı!

Tüm Türkiye’nin hatta dünya ülkelerinin yardım kampanyaları düzenlediği büyük Kahramanmaraş depreminin ardından birçok ünlü de elini taşın altına koydu. On binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem bölgesine bir destek de şarkıcı Hadise’den geldi. Hadise doğup büyüdüğü Hollanda'da Türkiye için bağış topladı.

6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerle çetin günler yaşayan Türkiye​ yaralarını sarmaya başladı. 7’den 70’e herkesin yardım için koşturduğu depremzedeler için ünlüler de destek kampanyaları düzenliyor. Ünlü şarkıcı Hadise​ de doğup büyüdüğü Hollanda’da Türkiye’deki depremzedeler için bir yayına katılarak bağış​ istedi. Depremlerden dolayı kendisini çok kötü hissettiğini ve uyuyamadığını söyleyen şarkıcı, "Kendimi suçlu hissettim, enkaz altındakileri yalnız bırakıyormuş gibi hissediyorsun. Duygularımı tarif edecek kelime bulamıyorum" dedi.

Depremzedeler için kolları sıvayan Hadise, Hollanda’da yardım topladı!

“ENKAZ ALTINDAKİLERİ YALNIZ BIRAKIYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORSUN”

Hollanda’da katıldığı bir yayında depremzedeler için bağış toplayan ünlü şarkıcı, deprem​ felaketinden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı. Pop Bizde isimli hesapta yer alan videoda, Hadise yaşadığı duygulardan bahsederken "Uyuyamadım, kendimi suçlu hissettim, enkaz altındakileri yalnız bırakıyormuş gibi hissediyorsun. Duygularımı tarif edecek kelime bulamıyorum. İzleyip, bir şey yapamamak çok kötü" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...