Tgrt Haber

Depremzedelere moral konseri veren Mustafa Keser havuza düştü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2023 10:22 - Güncelleme : 26 Şubat 2023 10:42
Depremzedelere moral konseri veren Mustafa Keser havuza düştü!

Usta sanatçı Mustafa Keser, önceki akşam depremzedeler için düzenlenen moral gecesinde yer aldı. Aydın'ın Kuşadası ilçesine getirilen deprem mağdurları için bir otelde sahneye çıkan Mustafa Keser, sahneye doğru yürürken ayağı takıldı ve dengesini kaybederek havuza düştü.

Kuşadası​ Gönüllüsü Genç Esnaf ve İş İnsanları Derneği (KUGEİD) depremzedeler​ için bir moral gecesi düzendi. Geceye davet edilen Mustafa Keser’in sahneye gelişi olay oldu. Otelde düzenlenen moral konseri organizasyonunda sahneye gelen Mustafa Keser, ayağı takılınca baş aşağı havuza düştü. Bir vatandaş tarafından havuzdan çıkarılan usta sanatçı, üstünü değiştirdikten sonra konserine devam etti.

"'ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN ACINIZI BİLİYORUZ"

Gecede bir süre afetzede çocuklarla ilgilenen Keser, sahneye doğru ayağının zemine takılması sonucu dengesini kaybedip, sırt üstü otelin havuza düştü. Bu sırada bir genç, Mustafa Keser'i kurtarmak amacıyla suya atladı. Geceye katılanların havuzdan çıkardığı Keser, kulise gidip üzerini değiştirdikten sonra tekrar sahneye geldi.

Deprem mağdurlarına moral veren türkücü Mustafa Keser, "Allah yardımcınız olsun. Ben Elazığlıyım, 'Bizim oralarda varını veren utanmaz' derler. Varını verene ne mutlu. Bütün ülkemizin olduğu gibi ben de sizin yanınızda olmak için buradayım. Gönül isterdi ki musikimizle sizin karşınıza çıkayım. İnşallah yaralarımızı sardıktan sonra yeniden birlikte oluruz dedi.

Depremzedelere moral konseri veren Mustafa Keser havuza düştü!

Keser ayrıca, 'Allah kimseye yaşatmasın. Acınızı biliyoruz biz de zamanında Elazığ'da depremler yaşadık. Bu depremlerden ders almak ve işimizi daha düzgün yapmak gerekir. Bundan da ders almazsak yuh olsun bize diyerek, depremzedelerle gece boyunca sohbet etti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...