Tgrt Haber

Depremzedeler için konser veren rock grubunun biletleri 1 saatte tükendi: Topladıkları para dudak uçuklattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2023 09:37 - Güncelleme : 26 Şubat 2023 14:06
Depremzedeler için konser veren rock grubunun biletleri 1 saatte tükendi: Topladıkları para dudak uçuklattı!

Türkiye meydana gelen ve sınırlarını aşarak Suriye'ye ulaşan büyük depremde uluslararası yardımlar gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü Alman rock grubu Toten Hosen, depremzedeler ve bölge için bir dayanışma konseri verdi. Konserin tüm gelirini bağışlayacağını duyuran grubun konser biletleri 1 saatte tükendi. Konserden toplanan para ise dudak uçuklattı.

Türkiye ve Suriye'de meydana gelen depremlerde zarar gören vatandaşlar için dayanışma konseri veren Alman rock grubu Toten Hosen, Düsseldorf​'ta verdiği konserde biletler anında tükendi. Ünlü grubun konser gecesi topladıkları yardım geliri ise 1 milyon Euro’yu geçti.

GELİRİN TAMAMINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Konser biletlerinin yanı sıra yapılan bağışlarla toplanan paranın 1 milyon avroyu aştığı belirtildi. Grubun solisti Campino'nun, "deprem nedeniyle sadece yas tutmak yerine, depremzedeler için harekete geçme" çağrısında bulunduğu konserde, zaman zaman duygusal anlar yaşandı. 10 bin kişinin izlediği konserden elde edilen gelirin tamamının depremzedelere bağışlandığı açıklandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...