Tgrt Haber

Şevval Şahin'e gelen tepkilere sinirlenen Armağan Çağlayan Taha Duymaz'ı hatırlatarak tepkisini gösterdi

25 Şubat 2023 15:09 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 15:34
Şevval Şahin'e gelen tepkilere sinirlenen Armağan Çağlayan Taha Duymaz'ı hatırlatarak tepkisini gösterdi

Armağan Çağlayan'ın programında ''Türkiye'de kalınca daralıyorum. Kendimi ülkeye ait hissetmiyorum" diyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, tepkilerin hedefi haline geldi. Şahin'i Çağlayan, korkunç depremlerde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ı hatırlatarak korudu.

Televizyon ekranlarından elini çekmesinina rdından YouTube'a yönelen Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sosyal medyanın diline düştü. Zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Şahin, bu kez Çağlayan'ın programında söylediği sözler nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeydi. Şahin, programda  "Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor. İstanbul'da kendimi hep turist olarak hissediyorum. Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum" dedi. Bu sözler kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve "Beğenmiyorsan gelme o zaman" ve "Türkiye Güzeli unvanını bırakıp git" gibi tepkiler gelmeye başladı.

Şevval Şahin'e gelen tepkilere sinirlenen Armağan Çağlayan Taha Duymaz'ı hatırlatarak tepkisini gösterdi

Şevval Şahin'e gelen tepkilere sinirlenen Armağan Çağlayan, Kahramanmaraş depremlerinin en çok etkilediği şehirlerdenAntakya​'da hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ı hatırlatarak açıklamada bulundu. 

Hayatını kaybetmeden önce zaman zaman Şevval Şahin gibi Taha Duymaz'ın da bu tarz eleştirilere maruz kaldığını hatırlatan Çağlayan, şunları yazdı:

"Hiçbir şeyden ders almıyoruz! En ufak bir ders! Taha'yı yıllar boyunca sosyal medyada linç ettiniz! Hiç bıkmadan, usanmadan. Hiçbir olaydan mı ders çıkartılmaz! Daha Taha'yı yeni yaşamışken, şimdi gelip burada gencecik bir kızı, üstelik kendini anlatmaya çalışırken linç ediyorsunuz. Herkesin 'yas' komiseri olacağımıza, keşke biraz yaşadıklarımızdan ders çıkartsak, keşke."

TAHA DUYMAZ'A NE OLDU?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin en çok etkilediği Hatay'da halasının evinde depreme yakalanan Taha Duymaz, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Ablası ve sevenleri günlerce enkaz başında umutlu bir şekilde beklerken depremden 12 gün sonra Duymaz'ın acı haberi geldi.  

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...