Tgrt Haber

Dilan Polat'ın ardından bir gözaltı daha! Banu Parlak 'dolandırıcılıktan' adliyeye sevk edildi

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 17:45 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 17:57
Dilan Polat'ın ardından bir gözaltı daha! Banu Parlak 'dolandırıcılıktan' adliyeye sevk edildi

Son dakika haberi: Dilan Polat'ın gözaltı videolarıyla dalga geçen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak da gözaltına alındı.

Dilan Polat’la yaşadığı polemikle ve iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündeme gelen şarkıcı Banu Parlak​, İstanbul Havalimanı’na giderken uygulama noktasında durduruldu.

Kooperatif dolandırıcılığı suçundan gözaltına alınan Parlak, işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

Burada GBT kontrolü yapılan Banu Parlak’ın kooperatif dolandırıcılığı suçundan Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliğince hakkında arama kararı olduğu görüldü.

DİLAN POLAT'IN GÖZALTI GÖRÜNTÜLERİYLE ALAY ETMİŞTİ

Bunun üzerine gözaltına alınan Parlak işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına sevk edildi. Öte yandan Parlak, bugün sosyal medya hesabından Dilan Polat’ın gözaltı görüntüleriyle alay ettiği anlara ait görüntüleri paylaşmıştı.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Dilan-Engin Polat çifti haklarında Vergi Usul Kanunu'na muhalefet, yasa dışı bahis, resmi evrakta sahtecilik ve kara para aklamakla suçlarından soruşturma başlatılmış ve gözaltına alınmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...