Tgrt Haber

Güzellik için bıçak altına yatan 83 yaşındaki usta sanatçı Bedia Akartürkün son hali şaşırttı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 10:09 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 11:05
Güzellik için bıçak altına yatan 83 yaşındaki usta sanatçı Bedia Akartürkün son hali şaşırttı!

Geçtiğimiz ocak ayında yüz ve boynunu gerdirmek amacıyla estetik operasyon olan Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. 83 yaşındaki usta sanatçı, estetik operasyonuyla ilgili 2. Sayfa programına konuştu.

Türk Halk Müziği'nin usta ismi 83 yaşındaki Bedia Akartürk, geçirdiği estetik ameliyat ve yeni imajıyla günlerce konuşulmuştu. Uzun zaman sonra ekrana çıkan usta sanatçı, yüz ve boyun bölgesini gerdirmesiyle ilgili konuk olduğu 2. Sayfa programına samimi açıklamalarda bulundu. 

Bedia Akartürk geçirdiği estetik operasyonlar hakkında konuştu

“GENÇ VE GÜZEL GÖZÜKEYİM DİYE”

Usta sanatçı Bedia Akartürk, geçirdiği estetik operasyonla ilgili "Halkıma karşı çok sorumlu hissediyorum, çirkin gözükmeyeyim. Yaş ilerledikçe onu daha yaptıramazdım. 5 sene sonra çökme olacak onu önledim" dedi. Bedia Akartürk devamında ise "Genç gözükeyim, güzel gözükeyim diye, doktorum da cesaret verdi. 10 sene sonrasını düşündüm, roketledim" yorumunda bulundu. Usta isim kendisini gören kızının da estetik olmak istediğini de bildirdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...