Tgrt Haber

Gamze Özçelik yine gönülleri fethetti! Gazze’deki siviller için yemek dağıttı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
20 Ekim 2023 17:40 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 21:31
Gamze Özçelik yine gönülleri fethetti! Gazze’deki siviller için yemek dağıttı

Kurucusu olduğu ‘Umuda Koşanlar Derneği' ile yardıma muhtaç insanlara el uzatan Gamze Özçelik, bu sefer Gazze’deki siviller için seferber oldu.

İsrail, 18 Ekim’de Gazze’nin el-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalayarak sivilleri 500’den fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Yaşanan olay sonrası Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edildi. Eski oyuncu Gamze Özçelik de yaşanan olaylara sessiz kalmadı ve yardım elini uzattı.

GAMZE ÖZÇELİK GAZZE​'DE SİVİLLERE YEMEK DAĞITTI 

Gamze Özçelik’in kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği, yaşanan korkunç olayların ardından sıcak yemek dağıtımına başladı. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Gazze’den acı haberler yükselirken, biz de elimizden gelenin en iyisini yapabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sıcak yemek dağıtımlarımızı bu sefer savaştan kaçıp okullara sığınan kardeşlerimize gerçekleştirdik” ifadelerine yer verildi. 

Gamze Özçelik yine gönülleri fethetti! Gazze’deki siviller için yemek dağıttı

GAMZE ÖZÇELİK DE SOSYAL MEDYADAN EKİBİNİ PAYLAŞTI 

Gamze Özçelik de hem ekibin hem de küçük bir çocuğun olduğu kareyi paylaşarak, “Gazze’de süren sıcak yemek dağıtımlarımızdan bu fotoğrafa kalbimi bıraktım. Allah’ım korusun kollasın.” notunu düştü. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ömer22 Ekim 2023 16:32

RABBIM RAZI OLSUN..

Sonraki Haber Yükleniyor...