Tgrt Haber

Haluk Levent deprem bölgesine gelen gönüllülere seslendi: Gelmeyin, yarardan çok zarar oluyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2023 15:30 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 16:28
Haluk Levent deprem bölgesine gelen gönüllülere seslendi: Gelmeyin, yarardan çok zarar oluyor!

Kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ni büyük bir yardım kuruluşuna çevirerek mağdurlara ve ihtiyaç sahiplerine el uzatan sanatçı Haluk Levent, ilk günden beri deprem bölgesinde depremzedeler için canla başla mücadele veriyor. Depremin yıktığı 10 şehirde yapılan enkaz kaldırma çalışmalarına gönüllü olarak giden vatandaşların artık kaosa neden olduğunu belirten yardımsever sanatçı, sosyal medya hesabından gönüllülere seslendi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Hatay​, Malatya​, Gaziantep​ başta olmak üzere 10 şehirde büyük yıkıma neden olan depremde arama ve kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ahbap Derneği’nin kurucusu ve ünlü sanatçı Haluk Levent, bölgede çalışmalara ve yardımlara devam ederken kalabalığın artık işlerini zorlaştırdığını belirten bir tweet attı. Levent, "Bölgeye kimse gönüllü olarak gelmesin. Gerçekten çok kişi var. İnanın yarardan çok zarar olabiliyor" dedi.

Haluk Levent deprem bölgesine gelen gönüllülere seslendi: Gelmeyin, yarardan çok zarar oluyor!

"LÜTFEN GELMEYİN!"

Sosyal medya hesabından ünlü isimler ve vatandaşlardan gelen yardımları paylaşarak depremin vurduğu şehirlerdeki durumlarla ilgili bilgiler veren Haluk Levent, gönüllü olarak çalışmalara katılmak isteyen vatandaşlara seslendi. Kalabalığın çalışmaları yavaşlattığını söyleyen Haluk Levent, "Bölgeye kimse gönüllü olarak gelmesin Gerçekten çok kişi var. İnanın yarardan çok zarar olabiliyor. Profesyonel ekip, araç, gereç vs. gelebilir ama kalbi güzel gönüllü çalışmak isteyenler için gün bugün değil! Yarınlarda başlanacak çalışmalar daha önemli! Lütfen gelmeyin" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...