Tgrt Haber

Annesi boşanacağını söylemişti! Neslihan Atagül’ün son paylaşımı olay oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Nisan 2023 11:34 - Güncelleme : 30 Nisan 2023 11:46
Annesi boşanacağını söylemişti! Neslihan Atagül’ün son paylaşımı olay oldu!

Kadir Doğulu'nun bir eğlence mekânında kadınlarla olan görüntülerinin basına sızmasından sonra gözler Neslihan Atagül’e çevrilmişti. Atagül’ün annesinden gelen “Kızım da ayrılmak istiyor” açıklamasından sonra bile sessizliğini koruyan Atagül eşi Kadir Doğulu ile Azerbaycan’a gitti ve son paylaşımları sosyal medyanın diline düştü.

2016 yılında oyuncu Kadir Doğulu​ ile nikah masasına oturan Neslihan Atagül’ün eşiyle ilgili çıkan haberlere sessiz kalması ve normal karşılaması sevenlerinin bir kısmını üzerken bir kısmında da tepkiye neden oldu. Yaşananlara sessiz kalan Atagül’e “Kendine bunu yapma”, “Sen çok değerlisin” gibi yorumlar gelirken ünlü oyuncunun son paylaşımları takipçilerini şoke etti. Bir mekânda yabancı bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkan Doğulu’nun görüntüleri için “Gürültülü bir mekânda normal bir konuşma” diye açıklama yapan Neslihan Atagül​, dün eşiyle Azerbaycan’a uçtu.

Annesi boşanacağını söylemişti! Neslihan Atagül’ün son paylaşımı olay oldu!

AZERBAYCAN’DAN MUTLULUK POZLARI

Eşi Kadir Doğulu hakkında çıkan iddialara aldırış etmeyen Neslihan Atagül'ün boşanmak için adım atacağı söylenirken ünlü çift, el ele Azerbaycan​'a uçtu. Çift Azerbaycan'daki Formula 1​ yarışlarını izlemeye gitti. O günden bu yana sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşım yapmayan Neslihan Atagül eşiyle birlikte gittikleri Azerbaycan'dan paylaşım yaptı. Ayna karşısında verdiği pozunu siyah beyaz filtre ile paylaşan Atagül, Haydar Aliyev Kültür Merkezini'de paylaşımının devamına ekledi. Sosyal medyada paylaşılan bazı karelerde, ikilinin çıktıkları seyahatte son derece mutlu pozları ise takipçileri şaşırttı. Birçok sosyal medya kullanıcısı “Neslihan kendinde misin?” yorumlarında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...