Tgrt Haber

Farah Zeynep Abdullah'ın hadsiz paylaşımına tepki yağdı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2023 14:03 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 15:58
Farah Zeynep Abdullah'ın hadsiz paylaşımına tepki yağdı!

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, attığı son tweet ile tepki topladı. Paylaşımında ‘Devlet’ ve ‘Allah’ kelimelerini aynı paragrafta görmek istemediğini belirten oyuncunun sözlerine çok sayıda kullanıcı, “Allah devletimize zeval vermesin” sözleriyle karşılık verdi.

Son olarak TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı isimli dizide rol alan oyuncu Farah Zeynep Abdullah​, sivri çıkışları ve sosyal medya​ paylaşımlarıyla eleştiri oklarına hedef oluyor. Kahramanmaraş’ta yaşanan büyük depremlerin ardından yardım çağrısında bulunarak paylaşımlar yapan Abdullah, AFAD ve Kızılay’ı yeterli olmamasını ve çadırların eksik olduğunu iddia etti. Oyuncunun ‘Devlet’ ve ‘Allah’ kelimelerini aynı paragrafta görmek istemediğini belirten son paylaşımının sonrasında ise sosyal medyada adeta linç edildi.

Farah Zeynep Abdullah'ın hadsiz paylaşımına tepki yağdı!

“ALLAHSIZLARIN SÖZCÜSÜ MÜSÜN?”

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah Twitter​ hesabından şu paylaşımda bulundu: “DEVLET ve ALLAH kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek asla istemiyorum artık yeter” Bu paylaşımın ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Abdullah’ın tweetinin altına “Allah devletimize zeval vermesin” yorumunda bulundu. Bir Twitter kullanıcısının “Sen kimsin? Allahsızların sözcüsü mü?” yorumu dikkat çekerken oyuncu, “Allah devletimize zeval vermesin. Milleti ite köpeğe muhtaç etmesin.” yorumu yapan başka bir kullanıcıya “etti kardeşim etti” şeklinde cevap verdi.

Farah Zeynep Abdullah'ın hadsiz paylaşımına tepki yağdı!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Birisi22 Şubat 2023 15:46

Devlet Allaha ibadet için cami yapar kuran kursu açar dergah açar sen hangi din ve devlete mensupsun onu söle önce

şenay 22 Şubat 2023 15:35

biz nasıl herkesin inanışına saygı duyuyorsak sizde duymak zorundasınız müslüman ülkesinde ne diyecektik ne desek hoşunuza giderdi?

Sonraki Haber Yükleniyor...