Tgrt Haber

Halil Umut Meler’in saldırısına ünlü isimlerden tepki

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 11:57 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 12:11
Halil Umut Meler’in saldırısına ünlü isimlerden tepki

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçının ardından Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmasına tepki gösteren ünlü isimler, sosyal medyadan öfke kustu.

Süper Lig'de 1-1 biten Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atması tepki çekti. Yaşanan korkunç olaya tepki gösteren ünlü isimler bir bir sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

FARUK KOCA’NIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yumruk attığı için tutuklanan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ifadesinde, "Amacım sözlü tepki göstermekti, tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebep vermez. Bu olaya hakemin yanlış kararları neden olmuştur" dediği iddia edildi. Olayla ilgili ünlü isimler de sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

EDA ECE

“Şiddeti görmeye bile tahammülüm yok bu hayatta en nefret ettiğim şey; dün hakemin uğradığı saldırıyı ve gözünün morluğunu gördüğümden beri o kadar üzüldüm ve rahatsız oldum ki şiddetin her türlüsüne hayır! Kimse kimseye el süremez, canını yakamaz!” dedi.

Halil Umut Meler’in saldırısına ünlü isimlerden tepki

YAVUZ SEÇKİN

"Yapanlar ve bu hale getirenler utansın. Geçmiş olsun Halil Umut Meler."

FETTAH CAN

"Futbolun tüm güzelliklerinin ayaklar altına alınmasını da kimseye kaptırmadık. Yazık çok yazık. Geçmiş olsun Halil Umut Meler."

Halil Umut Meler’in saldırısına ünlü isimlerden tepki

İBRAHİM BÜYÜKAK

“Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Yaşananlar asla kabul edilemez. Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...