Tgrt Haber

Hayatını anlatan film için Bülent Ersoy’a ağır sözleşme maddesi! Uymazsa milyonlar ödeyecek..

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Eylül 2023 14:29 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 16:02
Hayatını anlatan film için Bülent Ersoy’a ağır sözleşme maddesi! Uymazsa milyonlar ödeyecek..

Türk Sanat Müziği’nin efsane sesi Bülent Ersoy'un hayatını anlatacak filmdeki hazırlıkları devam ederken Ersoy için uygulanan bir madde dikkat çekti. Usta sanatçı bu maddeyi ihlal ederse milyonlarca lira tazminat ödeyecek.

2024’ün sonlarına doğru yayınlanması planlanan Türk Sanat Musikisi’nin Divası Bülent Ersoy’un hayatının anlatıldığı filmin detayları belli oldu. Sektöre damga vurmaya hazırlanan belgesel​ içerikli film​ için Ersoy, milyonluk sözleşmeye imza attı. İddiaya göre Diva’nın basına yahut yakın çevresine kendi hayatıyla ilgili herhangi bir bilgi vermesi yasak. 

Hayatını anlatan film için Bülent Ersoy’a ağır sözleşme maddesi! Uymazsa milyonlar ödeyecek..

FİLM YAYINLANANA KADAR HAYATIYLA İLGİLİ KONUŞMASI YASAK!

Snob Magazin'den aktarılanlara göre; Netflix'te yayınlanması planlanan film için Ersoy'un sözleşme gereği konuşma yasağı da olduğu öğrenildi. Sanatçının 12 Eylül 1980 döneminde yaşadığı zorlukları da anlatacağı belgeselin çekimlerine de yakın zamanda başlanacak. Ersoy'un bundan sonra kendi hayatıyla ilgili basın mensuplarına ya da yakın çevresine bir açıklama yapması durumunda milyonları bulan tazminat ödeyeceği iddia edildi. Diva, film yayınlanana kadar hayatıyla ilgili hiçbir açıklamada bulunamayacak.  

Bülent Ersoy’un hayatının anlatıldığı filmin 2024 sonuna doğru tamamlanacağını ileri sürülüyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...