Tgrt Haber

Ünlü türkücü Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
10 Eylül 2023 13:23 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 13:57
Ünlü türkücü Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi!

Ünlü türkücü Güler Işık, 2015 yılında yakalandığı meme kanserini atlatmış ancak geçtiğimiz yılın başında tekrar kansere yakalandığını duyurmuştu. Işık, sosyal medya hesabından güzel haberi takipçileriyle paylaştı.

Ünlü türkücü​ Güler Işık sosyal medya hesabından "Bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim" ifadeleriyle ikinci kez kanseri yendiğini duyurdu.

İKİNCİ KEZ KANSERE YAKALANDI

Söylediği türkülerle 90’lara damgasını vuran ve 'Türkülerin kraliçesi' olarak anılan Güler Işık, 2015 yılında göğsünde hissettiği sertlik ve ağrıdan sonra doktora gitmiş ve göğüs kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Hastalığı atlatan Güler Işık geçtiğimiz yılın başlarında ikinci kez kansere yakalandığını duyurdu ve sevenlerinden dua istedi. 

Ünlü türkücü Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi!

“BU GÜZEL HABERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM”

Rutin kontroller sırasında meme kanseri​ olduğunu öğrenen ünlü türkücü sahneleri bırakarak maneviyata yöneldi. Zor günler geçiren Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Işık müjdeli haberi şu sözlerle duyurdu; "Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum. Çok şükür filmlerim temiz çıktı, her şey normal. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Doktorlarıma teşekkür ediyorum. İlaç tedavim devam edecek ama iyiyim. Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim."  

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...