Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses hediye etmişti! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin lüks villası baş döndürdü!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Takvim.com
14 Ekim 2023 13:47 - Güncelleme : 14 Ekim 2023 13:47
İbrahim Tatlıses hediye etmişti! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin lüks villası baş döndürdü!

2021 yılında evlenen ve ikiz bebek bekleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çiftinin oturduğu villa gündem oldu. 150 milyon TL olan villanın içi bebeklere göre tekrar dizayn edildi.

İbrahim Tatlıses’in ayrılırken Derya Tuna’ya bıraktığı evde şuanda Yasemin Şefkatli​ ile İdo Tatlıses​ çifti oturuyor. Düğün hediyesi olarak Derya Tuna’nın verdiği villanın büyüklüğü ve fiyatı dudak uçuklattı. 150 milyon TLden oluşan 4 katlı villanın içi adeta müzik stüdyosu gibi dekore edildi. 

İDO - YASEMİN TATLISES ÇİFTİNİN LÜKS VİLLASINDA YOK YOK 

5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olmayı başarıyor. Zor geçen hamileliği sebebiyle günün çoğunu evinde geçiren Şefkatli, buradan sık sık paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor. Doğacak çocukları için bebek odası hazırlığına da başlayan çiftin oturduğu villa​ 4 kattan oluşuyor.

Yasemin Şefkatli - İdo Tatlıses

İDO TATLISES LÜKS VİLLAYA MÜZİK STÜDYOSU KURDU 

Dört kattan oluşan villada büyük bir bahçe, özel havuz, oyun alanı ve müzik stüdyosu bulunuyor. Bahçenin büyük bir bölümü ise garaj olarak kullanılıyor. İdo Tatlıses’in günlük kullandığı araçlar bu araçta bekliyor. Ünlü şarkıcının günlük kullandığı otomobillerin yanı sıra konsere giderken kullandığı araçlar da bu garajda duruyor. 

 

 

 

Kaynak: Takvim.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...