Tgrt Haber

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin çocuklarına vereceği isimler belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
20 Kasım 2023 09:16 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 11:28
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin çocuklarına vereceği isimler belli oldu

İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Tatlıses çiftinin çocuklarına verecekleri isimler belli oldu. İki erkek bebek bekleyen çift çocuklarına babalarının adlarını verecek.

2021 yılında evlenen İdo Tatlıses​ ile Yasemin Şefkatli​ çifti geçtiğimiz aylarda ikiz bebek​ bekledikleri açıkladı. Çift, ocak ayında dünyaya gelecek çocuklarına babalarının adları olan İbrahim ve Sinan​ isimlerini verecek.

ÇİFTTEN BABALARINA SÜRPRİZ GELDİ 

2 yıl önce görkemli bir törenle evlenen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, babalarına sürpriz yaptı. İkiz erkek bebek bekleyen çift, çocuklarından birine İdo Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’in adını, diğerine ise Yasemin Şefkatli’nin babasının adı olan Sinan ismini verecek.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin çocuklarına vereceği isimler belli oldu

İBRAHİMM TATLISES SÜRPRİZİ BOZMUŞTU

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses​, oğlu ve gelininin ikiz bebek beklediğini duyurmuştu. Yasemin Şefkatli bebeklerinin cinsiyetini kendisinden önce açıklayan Tatlıses’e sitemde bulunarak, "Kayınbabam İbrahim Tatlıses, bizden erken davrandı, hamileliğimi ve ikiz bebek sürprizini açıkladı. Çok sevindiği ve çok heyecanlandığı için bizden önce davrandı" demişti.

DOĞUM OCAK AYINDA 

Zor bir hamilelik süreci geçiren Yasemin şefkatli ilk aylarda serumlarla beslendiği ve sürekli mide bulantısının olduğunu sosyal medya hesabından açıklamıştı. Ocak ayında doğum olacağını söyleyen Şefkatli, "İdo Tatlıses babalığa hazır mı?" sorusuna ise " İdo'nun şimdiden saçları beyazladı" dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...