Tgrt Haber

Ölümden dönmüştü! Dünyaca ünlü yıldız Madonna zor günlerde yanında olanları açıkladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Temmuz 2023 15:37 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 16:51
Ölümden dönmüştü! Dünyaca ünlü yıldız Madonna zor günlerde yanında olanları açıkladı!

Bir ay önce odasında baygın halde bulunan ve apar topar hastaneye kaldırılan Madonna, bakteriyel enfeksiyon nedeniyle bir süre yoğun bakımda kalmıştı. Taburcu olan dünyaca ünlü yıldız, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

New York​'ta otel odasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan "Popun Kraliçesi" Madonna​, ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalanmış, haziran ayının son haftasında ise entübe edilmişti. Taburcu edilerek tedavisine evde devam edilen 64 yaşındaki pop yıldızı, ilk kez New York sokaklarında görüntülenmişti.

NTV’nin haberine göre; Son olarak sosyal medya hesabında dans ettiği anları paylaşan ikonik şarkıcı, yeni bir teşekkür mesajı paylaştı. Şarkıcı "Aile ve arkadaşların sevgisi en iyi ilaçtır" diyerek çocuklarıyla birlikte olduğu kareleri yayınladı.

Ölümden dönmüştü! Dünyaca ünlü yıldız Madonna zor günlerde yanında olanları açıkladı!

Madonna, “Anne olarak kendinizi çocuklarınızın ihtiyaçlarına kaptırıp, hep siz veriyormuşsunuz gibi hissedebiliyorsunuz… Ama işler kötüleştiğinde, onlar gerçekten benim yanımda oldular. Onların daha önce hiç görmediğim yanlarını gördüm. Onların varlığı her şeyi değiştirdi" dedi.

"HAYATTA OLDUĞUM İÇİN ŞANSLI HİSSEDİYORUM”

Kendisine gönderilen bir hediyeyi gördüğünde ağladığını belirten yıldız "Hayatta olduğum için şanslı hissediyorum” dedi. Madonna, dans ettiği videoyu paylaştığında ise "Vücumu hareket ettirebilmek ve biraz dans edebilmek beni dünyadaki en şanslı yıldız gibi hissettiriyor" demişti. "Luckiest Star" (En Şanslı Yıldız) şarkıcının Madonna adlı albümünün öne çıkan parçalarından. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...