Tgrt Haber

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Kadir İnanır, milletvekilliği teklifiyle gelen partiye ne cevap verdi?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Mart 2023 10:30 - Güncelleme : 31 Mart 2023 12:32
Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Kadir İnanır, milletvekilliği teklifiyle gelen partiye ne cevap verdi?

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır’a da milletvekilliği için teklif götürüldü. İddiaya göre Yeşil Sol Parti ünlü oyuncunun milletvekili adaylığı için teklifte bulundu. İnanır’ın ise teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Kadir İnanır​, 2013 yılındaki çözüm süreci sırasında yazar, sanatçı, akademisyen ve STK temsilcilerinden oluşan Akil İnsanlar listesinde yer almıştı. OnurAkayMedya'nın haberine göre; Kadir İnanır'a, Yeşil Sol Parti​'den milletvekili​ adaylığı için teklif yapıldığı öğrenildi. Yeşilçam​'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın, bu teklifi değerlendirmeye aldığı ancak net bir cevap vermediği öğrenildi.

HDP’NİN TEKLİFİNİ HASTALIĞI NEDENİYLE KABUL ETMEMİŞTİ

Hastalığı yüzünden uzun süredir sanat dünyasından uzak kalan ve eski sağlığına tekrar kavuşan ünlü oyuncunun aday olup olmayacağı da merak konusu oldu. Daha önce de Halkların Demokrasi Partisi, Kadir İnanır'a milletvekili teklifi götürmüş oyuncu teklifi sağlık sorunları gerekçe göstererek reddetmişti.

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Kadir İnanır, milletvekilliği teklifiyle gelen partiye ne cevap verdi?

KADİR İNANIR’IN SAĞLIK DURUMU

Geçtiğimiz yıl Muğla'da rahatsızlanan 73 yaşındaki usta sanatçı Kadir İnanır, Denizli'de tedavi altına alınmıştı. İnanır'ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı, duruma göre ameliyat edilebileceği öğrenildi. Hastaneden yapılan açıklamada İnanır'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Yeğeni Levent İnanır ise şu açıklamayı yapmıştı: "Dayım, sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Oradan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...