Tgrt Haber

Kan donduran olay karşısında Müge Anlı emniyet müdürü eşine seslendi: Kedi kesip derisinden görme engelli kıza ilaç yaptı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2023 12:02 - Güncelleme : 24 Şubat 2023 16:55
Kan donduran olay karşısında Müge Anlı emniyet müdürü eşine seslendi: Kedi kesip derisinden görme engelli kıza ilaç yaptı!

Müge Anlı'nın bugünkü programında dehşet verici öyküsüyle bir anne kız yer aldı. Adem adında bir üfürükçü tarafından 260 bin lira dolandırıldığını iddia eden anne kız, Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Görme engelli Merve ve annesi Naime Hanım, başlarına gelen olayı anlatınca Müge Anlı, emniyet müdürü eşine seslendi. Kan donduran olay karşısında şoke olan Anlı “Aklım almıyor. Biliyorsunuz benim eşim de emniyet müdürü, buradan kendisine de sesleniyorum” dedi.

Şaşkınlık veren bir olayla mağdur olan anne kız, Müge Anlı​ ile Tatlı Sert programına başvurdu. Beyninde tümör olduğu için görme yetisini kaybeden Merve​ ve annesi Naime Hanım, 'Üfürükçü Adem' tarafından 260 bin TL dolandırıldıklarını iddia etti. Başlarına gelen olayı anlatan Naime Hanım "Bizden dört siyah kedi istedi. Kedilerinin birini keserek kızımın gözü için ilaç yapacağını söyledi" dedi. Anlatılanlar karşısından şaşkına dönen Anlı, emniyet müdürü eşine seslendi.

POLİS AKRABASI TARAFINDAN ÜFÜRÜKÇÜYE GÖTÜRÜLDÜ

Kızını 3 sene önce şiddetli baş ağrısı nedeniyle hastaneye götürdüğünü söyleyen anne, "Merve'nin gözü tam görmüyordu. Doktor da hemen nörolojinin görmesi gerektiğini belirtti. Acil ameliyata alındı. Daha sonra tümör ameliyatına girdi. Sonrasında da görme yetisini kaybetti" dedi.

Merve ve annesi, bu süreçte polis olduğunu söyledikleri bir akrabalarının kendilerine üfürükçü tavsiye ettiğini söyledi. Adem isimli üfürükçüye 260 bin TL kaptıran genç kız, Müge Anlı'dan yardım istedi. İddiaların hedefindeki Adem Önal'ın eşi canlı yayına bağlandı. Eşinin yaptıklarını anlatan genç kadın, "Ben kaç kere doktorun açamadığı gözü sen nasıl düzelteceksin dedim. Bir kitap var o kitapta kedi derisi yazdığı için o da onu kullanıyor. Cinsel gücü arttırıcı ilaçlar da yapıyordu" dedi.

MÜGE ANLI EMNİYET MÜDÜRÜ EŞİNE SESLENDİ

Yaşadıklarını anlatan Merve, üfürükçünün kendisine tacizde de bulunduğunu ileri sürdü. Bir gün adamın kendisini ormana götürdüğünü söyleyen Merve, "Bana bir su verdi, 2 saat sonra kendime geldim" ifadelerini kullandı.

Diğer dünyadan getirdiğini söylediği kolye, kedi tüyü ve derisi ile genç kızın şifa bulacağını ve gözlerini açacağını iddia eden üfürükçü, canlı yayına bağlanarak Müge Anlı'yı da çileden çıkardı. Emniyet müdürü eşine seslenen Anlı, "Gerçekten kedi kesilsin diye bir polis memurunun birilerini üfürükçüye götüreceğine inanmıyorum. Aklım almıyor. Biliyorsunuz benim eşim de emniyet müdürü. Bu işlerle de ilgileniyor. Buradan kendisine de duyurmak istiyorum" dedi.

MERVE İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Müge Anlı, hakkında iddialarda bulunan şahsı görenlerin, mutlaka emniyete gitmesi gerektiğini söyleyip polis memuru olduğu söylenen kuzen için de gerekli araştırmaların yapılacağını aktardı. Anlı ve ekibi Merve'nin gözleri için harekete geçti. Yapılan muayene sonucu sinirlerinin öldüğü tespit edilen Merve için kök hücre tedavisi yapılacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...