Tgrt Haber

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken sözler: Ders çıkarmak zorundayız, memleketin sarılacak çok yarası var!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2023 11:22 - Güncelleme : 24 Şubat 2023 12:01
Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken sözler: Ders çıkarmak zorundayız, memleketin sarılacak çok yarası var!

Ülkemizde yaşanan büyük depremler sonrası elini taşın altına koyan ünlülerden biri de Oktay Kaynarca oldu. Depremzedeler için verdiği desteklerle adından söz ettiren ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaşananlardan ders çıkarılması gerektiğini belirtti. Kaynarca, sosyal medya hesabından "Bir an önce bu travmayı atlatıp eskisinden daha çok çalışmalıyız”

6 Şubat'ta Kahramanmaraş​'ta meydana gelen büyük depremlerin ardından Türkiye​ yaralarını sarmaya devam ediyor.  45 bine yakın vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerde yurdun dört bir yanından gelen bağışlar depremzedelere ilaç oluyor. Türkiye Tek Yürek kampanyasına katılan yüzlerce ünlüden biri olan Oktay Kaynarca​ da yaptığı bağışlara ortak olurken bugünkü paylaşımıyla dikkat çekti. Kaynarca, “Ders çıkarmak zorundayız. Unutmamak zorundayız.” şeklinde ifadeler kullandı.

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken sözler: Ders çıkarmak zorundayız, memleketin sarılacak çok yarası var!

“MEMLEKETİN SARILACAK ÇOK YARASI VAR"

Yaşanan deprem​ felaketiyle ilgili paylaşım yapan Oktay Kaynarca, Instagram hesabından "Ders çıkarmak zorundayız. Unutmamak zorundayız. Önlem almak zorundayız. En önemlisi bir an önce bu travmayı atlatıp eskisinden daha çok çalışmalıyız, zira memleketin sarılacak çok yarası var" dedi. Depremzedeler için yardım toplayan oyuncu Oktay Kaynarca, adına sahte hesap açılarak para toplandığını öğrendi. Önceki gün de Instagram hesabından paylaşım yaparak takipçilerini uyaran Oktay Kaynarca, "TikTok'ta adıma sayfa açıp yardım toplama bahanesiyle dolandırıcılık yapmaya kalkan bir şerefsiz var. Bu tür hesaplara ve insanlara itibar etmeyin lütfen. Bu şerefsizler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Umarım dünya gözüyle karşımda görürüm bunları" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...