Tgrt Haber

‘Yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz’ diyen Metallica, Türkiye için 250 bin dolar bağış yaptı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2023 11:33 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 12:18
‘Yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz’ diyen Metallica, Türkiye için 250 bin dolar bağış yaptı

Dünyaca ünlü Metallica grubu, Türkiye’deki deprem felaketinin ardından bölgede faaliyet gösteren Direct Relief ve World Central Kitchen aracılığıyla 250 bin dolar bağış yaptı. Sosyal medya hesaplarından duygularını dile getiren grup, “Türkiye'nin güneyi ve Suriye'nin kuzeyindeki yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 şehri yerle bir eden büyük depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Asrın felaketi olarak tarihe geçen felakete dünyanın dört bir yanından destek ve bağış geliyor. Yaşananlara sessiz kalmayan ünlü isimler arasında dünyaca ünlü Metallica grubu da yer aldı. Grup, bölgede faaliyet gösteren Direct Relief ve World Central Kitchen'a 250 bin dolar bağış yaptı.

‘Yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz’ diyen Metallica, Türkiye için 250 bin dolar bağış yaptı

“YIKIMI ANLATACAK KELİME BULAMIYORUZ”

Dünyaca ünlü Heavy metal grubu Metallica, kendi yardım kuruluşları All Within My Hands aracılığıyla, deprem bölgesinde faaliyet gösteren Direct Relief ve World Central Kitchen'a 125'er bin dolar bağış yapıldığını açıkladı.

Dünyaca ünlü Metallica grubu sosyal medya hesabı Twitter’dan şu ifadeleri kullandı: Türkiye'nin güneyi ve Suriye'nin kuzeyindeki yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz. 7.8 büyüklüğündeki deprem tüm bölgeyi enkaza çevirdi. Ölü sayısı trajik bir şekilde artmaya devam ediyor ve 36.000'i aştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...