Tgrt Haber

Kirli Sepeti’ne yeni isim! Usta oyuncu diziye dahil oluyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
25 Kasım 2023 10:45 - Güncelleme : 25 Kasım 2023 10:46
Kirli Sepeti’ne yeni isim! Usta oyuncu diziye dahil oluyor

Başrolünde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’un yer aldığı Kirli Sepeti dizisine usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü dahil oldu.

Pazar akşamları yayınlanan Kirli Sepeti​ dizisinin kadrosuna Usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü, Kahraman'ın babası Cihangir rolüyle dizide yer alacak.

SERKAY TÜTÜNCÜ​ İLE KARŞILIKLI OYNAYACAK

Oyunculuk performansları ve hikayesiyle dikkat çeken Kirli Sepeti dizisine usta aktör Erdal Küçükkömürcü katıldı. Küçükkömürcü diziye 9. bölümde dahil olacak ve Serkay Tütüncü'nün oynadığı Kahraman karakterinin babası Cihangir Demir olarak dahil olacak. İstanbul'un köklü bir ailesinden gelen Cihangir Demir ince zevkli, evinde birçok değerli sanat eseri bulunan, ailesine ve Kahraman'a değer veren bir adamdır.

Kirli Sepeti’ne yeni isim! Usta oyuncu diziye dahil oluyor

ERDAL KÜÇÜKKÖMÜRCÜ KİMDİR?

1 Nisan 1958 Ankara doğumlu Erdal Küçükkömürcü, 1981 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatroları'nda göreve başlayan oyuncu, daha sonra birçok üniversitede oyunculuk eğitmenliği yapmıştır. 1984-1985 yılları arasında ODTÜ'de seçmeli tiyatro dersi vermiştir. Yılan Hikayesi, Kurtlar Vadisi Pusu, Kuzgun, Sefirin Kızı gibi dizilerde rol alan oyuncu Kirli Sepeti dizisinin de kadrosuna dahil oldu.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...