Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’ini tokatlama sitesi açıldı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
09 Ekim 2023 11:53 - Güncelleme : 09 Ekim 2023 12:16

Son dönemlerin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Kızılcık Şerbeti'nde Fatih karakteri izleyenler tarafından pek sevilmiyor. Fatih karakterinin yaptıklarına sinirlenen bir izleyen ise ''Fatih'i tokatla'' diye internet sitesi açtı.

Her cuma büyük merakla beklenen Kızılcık Şerbeti​, milyonları ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide Fatih​ karakterine hayat veren Doğukan Güngör rolünden dolayı oldukça eleştiriler de geliyor. 

Dizinin son bölümünde kızının velayetini zorla alan ve eşini ağlatan Fatih'e izleyenler tepkilerini sosyal medya hesabı üzerinden gösterdi. Sosyal medyada Tred Topic (TT) olan diziyi yakından takip eden bir izleyenin yaptığı ise şaşkına çevirdi. 

‘Fatih’ karakterini canlandıran Güngör için ‘Fatihi.tokatla.com’ adında bir site​ açıldı.

Siteye girenler, "Fatihi tokatla" butonuna basarak oyuncuyu tokatlayabiliyor.

"BU KADARINI BEN DE BEKLEMİYORDUM"

Böyle bir site açıldığını öğrenen oyuncu ise tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden gösterdi. Sitenin kendisine gönderilmesiyle şaşıran oyuncu, “Bu kadarını beklemiyordum” yorumunu yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...