Tgrt Haber

Lenfomaya yakalanan Athena Hakan Özoğuz’un son durumu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Eylül 2022 09:40 - Güncelleme : 25 Eylül 2022 09:55
Lenfomaya yakalanan Athena Hakan Özoğuz’un son durumu!

Athena grubunun gitaristi ve solist Gökhan Özoğuz’un ağabeyi Hakan Özoğuz'un geçtiğimiz günlerde lenfomaya yakalandığı ortaya çıkmıştı. Özoğuz, yaşadığı hastalıkla ilgili sosyal medya hesabından kendisine gelen desteğe teşekkür etti ve son durumu hakkında bilgi verdi.

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz’la ilgili bir süre önce lenfoma​ tedavisi gördüğü yönünde bilgi gelmişti. Ünlü gitarist, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda son durumuyla ilgili bilgi verdi.

“ARALARDA KONSERLERDE BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ünlü gitarist Hakan Özoğuz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi​ aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere"

Lenfomaya yakalanan Athena Hakan Özoğuz’un son durumu!

BİR SÜRE SAHNE ALAMAYACAĞINI DUYURMUŞTU

Tedavi gören 45 yaşındaki müzisyen, 11 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla bir süre sahne alamayacağını duyurmuştu. Özoğuz'un paylaşımına kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...