Tgrt Haber

Lolita olacağım demişti! 60 yaşındaki Seda Sayan yine bıçak altına yattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 May 2023 13:02 - Güncelleme : 26 May 2023 14:18
Lolita olacağım demişti! 60 yaşındaki Seda Sayan yine bıçak altına yattı!

Yaptırdığı her estetik operasyonu takipçileriyle paylaşan ünlü sanatçı Seda Sayan, estetik işlemlerine bir yenisini daha ekledi. Dekolte çizgilerinden kurtulmak için bıçak altına yatan ünlü şarkıcı, daha önce de sayısız operasyon geçirmişti.

Kendisinden 25 yaş gücük Çağlar Ökten’le 2022 yılında nikah masasına oturan Seda Sayan’ın mutlu bir evliliği var.  Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen gündemden düşmeyen 60 yaşındaki Sayan, bu sefer de dekolte bölgesindeki çizgilerden kurtulmak için bıçak altına yattı.

Lolita olacağım demişti! 60 yaşındaki Seda Sayan yine bıçak altına yattı!

DEKOLTESİNE ESTETİK YAPTIRDI

Şarkıları ve eğlenceli kimliğiyle sık sık adından söz ettiren Seda Sayan​, yaptırdığı estetik işlemlerle de gündemden düşmüyor. Daha önce sayısız kez operasyon geçire ünlü isim, bir estetik daha yaptırdı.

Daha önce alt yüz ve boyun estetiği ameliyatları geçiren Seda Sayan, bu defa dekoltesindeki çizgilerden kurtulmak için operasyon geçirdi. Yaptırdığı hiçbir işlemi gizlemeyen Sayan, operasyon esnasında çektirdiği videoyu da takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...