Tgrt Haber

Müjde Ar babaanne olduğunu duyunca yerleştiği Londra’dan apar topar geri döndü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2023 10:44 - Güncelleme : 07 Mart 2023 13:55
Müjde Ar babaanne olduğunu duyunca yerleştiği Londra’dan apar topar geri döndü!

Yeşilçam’ın usta sanatçı Müjde Ar 2021’de kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Mehtap Ar’ı kaybetmişti. Önceki gün Mehtap Ar'ın oğlu Söz Ar baba oldu. Müjde Ar, kardeşinin yerine babaanne olduğunu söyleyerek yaşadığı Londra’dan apar topar geri döndü.

Müjde Ar'ın yeğeni Söz Ar, baba​ oldu. 3 aydır İngiltere'nin Londra​ şehrinde yaşayan sanatçı Müjde Ar, müjdeli haberi duyunca 2021'de kaybettiği kardeşi Mehtap Ar'ın torunu için soluğu İstanbul’da aldı. Usta sanatçı, "Çok büyük bir mutluluk oldu hepimize. Mehtap'ın yerine babaanne oldum" dedi.

“MEHTAP'IN YERİNE BABAANNE OLDUM”

“Torunum” dediği Defne​ ile ilk fotoğrafını paylaşan Müjde Ar, Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada; "Çok büyük bir mutluluk oldu hepimize. 10 günlük oldu şimdi. Büyük bir heyecan, büyük bir mutluluk oldu hepimiz için, çok tatlı. Uzun saçlarla doğdu. Anneye de benziyor, babaya da benziyor. Bebekler çabuk değişiyorlar tabi ama çok sevimli, çok sempatik" dedi. 'Teyze mi oldunuz?' sorusuna Müjde Ar, "Mehtap'ın yerine babaanne oldum" yorumunda bulundu. Müjde Ar, Londra da her gün 15 km yürüdüğünü ve form tuttuğunu belirtirken, sanatçı sporun yaşam tarzı olduğunu açıkladı. Müjde Ar, yüzmeye de ağırlık vereceğini söyledi.

Müjde Ar babaanne olduğunu duyunca yerleştiği Londra’dan apar topar geri döndü!

“HEPİMİZ ÇOK ETKİLENDİK”

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli büyük depremin kendisini çok üzdüğünü belirten sanatçı, "Hepimiz çok etkilendik, psikolojimiz inanılmaz etkilendi, elimizden geldiğince depremzedelere destek olduk maddi manevi, yaraları hep birlikte saracağız" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...