Tgrt Haber

ABD’ye göç eden oyuncu Erdem Baş'tan Nagehan Alçı'nın yorumuna sert tepki: Edepsiz, arsız, şarlatan!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2023 10:06 - Güncelleme : 07 Mart 2023 10:43
ABD’ye göç eden oyuncu Erdem Baş'tan Nagehan Alçı'nın yorumuna sert tepki: Edepsiz, arsız, şarlatan!

Dün akşam Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayını ve yardımcılarını açıklamasının ardından yorumda bulunan Gazeteci Nagehan Alçı, belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı hedef alarak "Hem cumhurbaşkanı yardımcılığı hem de belediye başkanlığı çok otoriter bir tasavvur" dedi. Bir süre önce ABD’ye göçen oyuncu Erdem Baş ise sosyal medya hesabından Nagehan Alçı’ya verdi veriştirdi.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu’nu açıklamasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş​'ın da cumhurbaşkanı yardımcısı olacağına dair açıklama yapıldı. Aynı anda siyaset programlarında da hararetli söyleşiler yapıldı. Gazeteci Nagehan Alçı’nın da konuyla ilgili yorumu üzerine ABD’de yaşayan Erdem Baş’tan tepki geldi.

ABD’ye göç eden oyuncu Erdem Baş'tan Nagehan Alçı'nın yorumuna sert tepki: Edepsiz, arsız, şarlatan!

ALÇI’NIN AÇIKLAMALARININ ARDINDAN ERDEM BAŞ’IN YAZDIKLARI

Alçı bu öneriye ilişkin olarak "Hem cumhurbaşkanı yardımcılığı hem de belediye başkanlığı çok otoriter bir tasavvur" diye konuştu. Bu sözlere ise oyuncu Erdem Baş'tan tepki geldi. Kendisine yeşil kart çıkınca Amerika'ya yerleşen ve orada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Erdem Baş Alçı'ya sert ifadeler kullandı.

"Yavuz hırsız ev sahibi bastırır dedim dün, o ne demek dediler. Google'da ne yazıyor bakın; edepsiz, arsız, ahlâksız, şarlatan, öyle kimseler vardır ki bunlar suç işlemekle kalmazlar, işledikleri suçu reddettikleri gibi, suçu, zarar verdikleri kimseye yüklemeye ve onu susturmaya çalışır."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...