Tgrt Haber

Mazhar Alanson konserinde duygusal anlar yaşadı! Özkan’sız ağlarım…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Eylül 2023 14:45 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 15:41
Mazhar Alanson konserinde duygusal anlar yaşadı! Özkan’sız ağlarım…

Efsanevi MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson, Üsküdar Meydanı'nda sevenleriyle buluştu. Şarkılarını Özkan Uğur anısına seslendiren Alanson, seyircilerin ‘Sude’ şarkısını istemesi üzerine duygusal anlar yaşadı.

Dün akşam Üsküdar Meydanı'nda saat 20.30 da başlayan konserde usta sanatçı Mazhar Alanson​ sahne aldı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde Alanson, şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşattı. İzleyicilerin Özkan Uğur’la bütünleşmiş ‘Sude’ şarkısını istemesi üzerine Alanson, “Sonra, belki hatırınız için çalarız bu ekiple, Özkan'sız olmaz ama anmak için yaparız" dedi. 

Mazhar Alanson konserinde duygusal anlar yaşadı! Özkan’sız ağlarım…

“ÖZKAN’SIZ AĞLARIM”

Unutulmaz şarkılar seslendiren şarkıcı, seyircilerin Özkan Uğur ile bilinen "Sude" şarkısını istemesi üzerine duygulandı. Alanson, “Sonra, belki hatırınız için çalarız bu ekiple, Özkan'sız olmaz ama anmak için yaparız" diyerek konserine devam etti. 

Usta sanatçı, “Şimdi Sude'yi söylersem Özkan'sız ağlarım. Onu sonra yaparız" diyerek "Sude" isimli parçayı konser sonunda seyircilerin de eşlik etmesiyle seslendirdi. Konseri izleyen binlerce kişi, unutulmaz bir gece geçirdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...