Tgrt Haber

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi ekibi Kuran-ı Kerim okutup dua edecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2024 17:31 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 17:34
Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi ekibi Kuran-ı Kerim okutup dua edecek

Bugün ilk bölümü yayınlanacak “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisini hep beraber izleyecek ekip, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek alana gelmeden önce Fatih Sultan Mehmet Türbesi’ni ziyaret edip Kuran-ı Kerim okutup dua edecek.

Serkan Çayoğlu​, Selim Bayraktar​ ve Fikret Kuşkan​'ın rol aldığı “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi bu akşam seyircisiyle buluşacak. İlk bölümü hep beraber izleyecek ekip, ilk olarak Fatih Sultan Mehmet​ Türbesi’ni ziyaret edecek. 

EKİP ÖNCE KURAN-I KERİM OKUTUP DUA EDECEK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Barbaros'tan sonra ikinci büyük bütçeli “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi bu akşam ilk bölümü seyirciyle buluşacak. Serkan Çayoğlu “Fatih Sultan Mehmed”i oynadığı dizide, ekip Fatih Sultan Mehmet Türbesi’ni ziyaret edip Kuran-ı Kerim okutup dua edecek. 

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi ekibi Kuran-ı Kerim okutup dua edecek - 1. Resim

MEHMED: FETİHLER SULTANI OYUNCULARI 

Şafak Bal’ın yönettiği Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Seçkin Özdemir, Esila Umut ve Ali Nuri Türkoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...