Tgrt Haber

Gizemli eşinin sırrı çözüldü! Mehmet Şef’in kızından ilginç açıklama…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Haziran 2023 11:05 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 12:07
Gizemli eşinin sırrı çözüldü! Mehmet Şef’in kızından ilginç açıklama…

Ekranların ilgiyle izlenen programı MasterChef’in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya’nın sır gibi sakladığı eşi hakkında kızı Sude bilgi verdi.

Türkiye’nin en sevilen yemek yarışması MasterChef​'in jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya​'nın özel hayatı hayranları tarafından merak konusu oluyor. Ünlü şef, kızı ve oğul ile birçok paylaşım yaparken, henüz eşiyle poz vermedi. Kimse tarafından tanınmayan Yalçınkaya’nın eşiyle ilgili kızları Sude açıklama yaptı.

Gizemli eşinin sırrı çözüldü! Mehmet Şef’in kızından ilginç açıklama…

EKRANLARDA OLMAYI SEVEN BİRİSİ DEĞİL!

TV8'de yayınlanan MasterChef yarışması ile Türkiye'nin kalbini kazanan şef Mehmet Yalçınkaya, programın renkli isimlerinden. Zaman zaman sert çıkışları ile dikkat çekse de oldukça da esprili bir karakter kendisi. Mehmet Yalçınkaya'nın kariyeri göz kamaştırırken, özel hayatı da izleyicilerin merak konusu oluyor. MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın evli ve 3 çocuk babası olduğu biliniyor. Kızı Sude ve oğlu Emre ile sıklıkla paylaşım yapan ünlü şefin eşi​ ise oldukça gizemli. Evli mi, boşandı mı gibi sorular merak edilirken, Mehmet Yalçınkaya'nın eşi kimdir sorusu arama motorlarına yöneltiliyor.

48 yaşındaki Bolulu Mehmet Şef evli fakat eşinin tek bir kare fotoğrafı bile yok. Şef'in kızı Sude ise konuyla ilgili açıklama yaptı. Sude Yalçınkaya verdiği bir röportajında "Annem ekranlarda olmayı seven birisi değil, o yüzden onu göremezsiniz, çok eğlenceli birisidir" diyerek boşanma iddialarını çürüttü.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...