Tgrt Haber

Melis Sezen ile Burak Deniz sesiyle sınıfta kaldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 11:47 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 11:47

Dün gece gerçekleşen etkinlikte oyuncu Melis Sezen ile Burak Deniz birlikte sahne aldı. İkili bir an olsun sahneden inmezken, hayranları iki oyuncunun sesi konusunda ikiye bölündü.

Dün gece gerçekleşen etkinliğe Gökçe Bahadır Salih Bademci​, Hazal Filiz Küçükköse, Burak Deniz​ ve Melis Sezen​ gibi ünlü isimler katıldı. Ünlü isimler sahnede şarkı söylerken, Melis Sezen ile Burak Deniz’in düeti, takipçilerini ikiye böldü.

MELİS SEZEN İLE BURAK DENİZ SESİYLE SINIFTA KALDI 

Melis Sezen ile Burak Deniz’in katıldıkları gecede sahneye çıkması sosyal medyayı salladı. Takipçileri ikilinin uyumlarını beğense de, seslerine eleştiri yağdırdı. Gökçe Bahadır ile Salih Bademci’nin düetiyle karşılaştırılan Melis Sezen ve Burak Deniz, sınıfta kaldı. 

Melis Sezen ile Burak Deniz sesiyle sınıfta kaldı - 1. ResimMelis Sezen ile Burak Deniz sesiyle sınıfta kaldı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...