Tgrt Haber

Melisa Sözen Fransız dizisinde YPJ’li ajanı oynadı! Sosyal medyada eleştiri yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ağustos 2024 09:02 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 17:08
Melisa Sözen Fransız dizisinde YPJ’li ajanı oynadı! Sosyal medyada eleştiri yağdı

Uzun süredir Mor ve Ötesi grubu solisti Harun Tekin ile İngiltere’de yaşayan oyuncu Melisa Sözen, yeni dizi projesi Le Bureau des Légendes ile gündemde. Fransız dizisinde terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı olan YPJ'li bir teröristi oynayan Melisa Sözen, yeni karakteriyle sosyal medyada tepki topladı.

Melisa Sözen, Fransa’da yayınlanan polisiye dizisi “Le Bureau des Légendes” yapımına üçüncü sezonda dahil oldu. Dizide terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı olan YPJ'li bir teröristi oynayan Melisa Sözen'e sosyal medyada tepki yağdı. 2016 yılında yayınlanan dizideki karakteri hakkında konuşan Melisa Sözen, tepkilere sessiz kaldı ve “Suriye’de DEAŞ’a karşı savaşan bir ajanı oynamıştım. Bu yüzden silah ve dövüş eğitimleri almıştım” dedi. 

MELİSA SÖZEN'İN YENİ ROLÜYLE TEPKİ TOPLADI 

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, Fransa yapımı “Le Bureau des Legends” dizisinin üçüncü sezonunda terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı olan YPJ'li bir teröristi oynadı. Yeni karakteriyle tepki toplayan Melisa Sözen, “2016 yılında Fransa’nın en çok sevilen işlerinden biri olan ‘Le Bureau des Légendes’ dizisinden teklif geldi. O sırada neredeyse tek kelime Fransızca bilmiyordum. Buna rağmen seçmelere gittiğimde yönetmen oyunumu çok sevdi. Yönetmen, ‘Bir şekilde hallederiz’ dedi. Hemen hızlandırılmış bir biçimde Fransızca özel derslere başladım.” diyerek diziye kabul edilme sürecini anlattı. 

Tepkilere sessiz kalan Melisa Sözen, sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden bir oldu. 

Melis Sözen YPJ’li kadını oynadı! Sosyal medyayı sallamayı başardı - 1. Resim

YPJ'Lİ TERÖRİSTİ OYNAYAN MELİSA SÖZEN İLE PAYLAŞIM YAPAN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NA TEPKİ 

Fransız dizisi Le Bureau des Legendes yapımında YPJ'li teröristi oynayan Melisa Sözen ile fotoğraflarını paylaşan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, “Sanatın farklı dallarında harikalar yapan kıymetli dostlarım Hasibe Eren, Melisa Sözen ve Harun Tekin'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” notuyla paylaşım yaptı.  Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'na sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. 

Melisa Sözen Fransız dizisinde YPJ’li ajanı oynadı! Sosyal medyada eleştiri yağdı - 2. Resim

Melisa Sözen Fransız dizisinde YPJ’li ajanı oynadı! Sosyal medyada eleştiri yağdı - 3. Resim

MELİSA SÖZEN KİMDİR?

6 Temmuz 1985 doğumlu Melisa Sözen, 2004-2005 yılları arasında yayınlanan, ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya'da "Feriha" rolüyle dikkatleri üzerine çeken Melis Sözen, Çarpışma, Bıçak Sırtı, Bir Bulut Olsam, Muhteşem Yüzyıl ve Kırmızı Oda gibi yapımlarda rol aldı. 

Melis Sözen YPJ’li kadını oynadı! Sosyal medyayı sallamayı başardı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...